齊鼓掌 黑警喺宿舍想感染個警長

274 回覆
4826 Like 15 Dislike
齊鼓掌 黑警喺宿舍想感染個警長
齊鼓掌 黑警等出殯一家大細影相

飯局團聚 鄧Sir食過量
同袍們肺病梅毒 等曾志偉嚟分享

十日後同袍地獄遇上
骨灰灑幾吓 你我嘴角上揚
一家都中晒 落難死狗邊使養
喺晒現場 林奠上香
你點影的
屌柒咗
教練ho ball
推呀
叫咗兩秒距離㗎嘛
推撚到有人唱
一哥叫左你唔好亂咁同人依野架啦

麻煩各位手足幫手推上熱門
極速訂閱 黃色頻道

[黃藍YOUTUBE大戰正式開打]兩大快速壯大黃圈嘅攻略!快啲入嚟幫吓手,極簡單方便方法支持黃YOUTUBER
https://lih.kg/1888694
正宗教練啲改歌好撚正
咩topic都改得好撚應
教練好波
黑警死全家!
呢個正
痴撚線
唔使返教會
正啊喂
唱左
「想」?
咁等「已經」先講啦
認真睇哂佢plz

Terry Yeung:
新聞跑來了。「文宣平台」複製貼上,再推農場內容謀利;兩登網友群起轉發,內容被一覽無遺。

點擊沒了,連帶的商業價值都被抹殺。有些媒體,如《蘋果》,更是走會員制。

試問,你忽然尊重的媒體工作者,要怎樣謀生?

半年來,愈見惡化。議題被網民壞習慣,以及網軍的無形之手操控。

然後你說:運動靜咗好多。

改變自己,改變習慣。

1. 不是正統媒體的新聞,不轉發。
2. 未經Fact Check、來自內容農場的消息,不要理。
3. 很多文宣大台都是盜取內容,不轉發。
4. 只轉發原創者的內容
5. 貼報道上討論區,只取少量內容,放link鼓勵點擊(尢其文宣大台該帶頭做)。

再重覆,目標為上,才可以拯救連登垂死的熱門。

比方說,
1. 如果兩日後有遊行,專注推行動Post;
2. 同一議題,集中處理,不要分散;
3. 有人留言「拉」,網友不需再留言;
4. 戒除政治J女性癖,不要再討論區議員身材;
5. 未能Fact Check的事情,忍痛讓佢沉。
6. 減少用極端字眼,例如「就嚟輸」;
7. 至為重要:不 要 再 推 假 標 題

每個手足都有責任打好呢場資訊戰,改變習慣,重奪輿論主導權,大家一定做得到。

Youtube戰線:黃色資訊片一律Coment+Like+Share&Subscribe(CLS)(share做唔到的話重要片先share)

香港人,改變。

P.S.如果覺得有意思,煩請分享,謝謝你。
-------------------------------------------
IG:Terry_yeung_blog
IG連結:https://bit.ly/2IMS6HI
Cls
飯聚集團 鄧Sir食過量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞