鑽石公主號入邊超大鑊

118 回覆
513 Like 7 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=W3X3RSmf7ds&feature=youtu.be
有個日本專家偷偷潛入架船,佢話正常係一個地方對付傳染痛係有方法保護到自己唔受感染
一般會分成綠色區同紅色區,紅色區要著保護裝,綠色係絕對安全唔洗
但係鑽石公主號入邊係亂到七彩已經分唔到紅綠區,完全唔知感染途經係乜,入邊啲人係可以自由走動添
佢話自己以前係非洲應付伊波拉或者係北京應付沙土都未遇過咁嘅情況,第一次會驚自己受感染
就算北京個時資訊唔透明但至少夠保護自己,但鑽石公主號係完全唔知咩事
跟著架船上邊係一直冇傳染病專家固定咁守住,冇人識處理,有啲醫生曾經上過黎睇之後又走咗,會有機會帶毒番去自己醫院傳播
佢打電話比高官問,對方啲態度好似林鄭咁好冷漠唔想理
最後佢比人發現偷入架船比人趕走咗,依家自我隔離緊,聽佢講野好似病病地唔知係咪中咗

聽佢咁講我諗入邊啲香港人應該都中曬,日本今次就死硬
日本今次完全唔知搞乜為咗奧運可以去到幾盡?
日本專家講到好嚴重
結果今日日本政府放左500人落船
屌好撚似切爾諾貝爾咁
根本點都中撚硬
滅國都要攪奧運
問題係唔搞奧運佢會滅國
日本仔其實都係柒
官僚體制攪到啲嘢慢9拍
今次預咗佢奧運可以收得皮
唔係支爆 竟然係豚爆先
其實日本仔先係真正攬炒專家
佢係想最短時間內谷大感染者個基數
然後再一鳩放出去
之前無啦啦加消費稅都完全冇人出聲啦
佢地會係維穩心理例如, 我洗少D錢囉唯有…
仲話香港人奴性重, 住日本咁耐我覺得連登仔太睇少日本人既奴性…
安倍到近日先正式搵專家問意見
即係佢之前一路放架郵輪係到 任由上面既人受感染
好玄
lm
only know

JP No AV
今次?
日本一向都只管經濟唔理人命
但個政府自欺欺人地覺得仲有一絲希望
就選擇左繼續做駝鳥信共衛「沒事兒」
可控可防夏天會消失

對日本好失望

利申崇日派
點會玄 日本搞奧運洗左過千億港幣 搞唔成經過好大機會嚴重衰退
但係佢一攪就全國染病加輸出病毒,一樣滅國。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞