[台灣巨商] 集中討論區(3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
念同陰都係減防 不過技能有分物理攻擊同法術攻擊 所以睇你用咩技打人

100信合麒麟再上天王之後先算game start

四國將都要係本國先轉到 但係印象將唔洗 係要走去指定城轉職姐

練得咁辛苦 唔岩用咪放入倉先 唔洗一定賣 同埋轉左將帥冇得賣
知道 你說的馬上我去52看 原來是有分別的 主陰就是法術隊 主念就是物攻了
聽你咁講 早知收隻無想250 治療返黎轉天使 依家呢隻無無想 不過應該可以用住先 我已經收緊馬套了 但520e我又覺得太貴 橫掂未100信 可以升到100先買都唔遲 那我現金先收陰和金吧 金是朝鮮的槍兵嗎
睇你玩唔玩完美 唔玩完美用白衣兵 好燒錢
馬套應該510E都收到
金係朝槍兵
完美就是250才轉嗎?
馬套昨晚問那個 企硬520 無理佢
收到 一陣放工返去買同轉 玩得遲無左好多日250%經
有無團收人 呵呵
無錯
你可以睇下天安掛機果個團仲收唔收人
收到 朝凶我見有幾隻 應該對應返主拍清音黎選擇?咁應該用邊隻
朝兇得一隻 佢有分未覺醒同覺醒 唔同技 你拎覺醒朝兇做參考就ok
見到 原來我無睇名 呵呵 知道 唔該哂你 準備開車 一陣到站頭再傾過
我見好多野要合 d怪都係有分白唔白衣同250?
得兵可以白衣 怪冇白衣
隻隻都係250最高lv
收到 我發覺唔課金人好似好難生存 最起碼要起左手先
台巨生態俾外掛搞衰晒 打料同跑商賺錢 有排都儲唔夠錢買馬套 要快起手逼住你課
係呀 無計 我都發覺好嚴重
我係唔係跟你呢個出兵陣 主陰隊的話 先由朝鮮著手
你諗好用咩天王未?
法攻係唔係朱雀天?
雀天 如果唔急而會儲齊將 我會建議 朝》明〉台
打手就210/225lv治療師
請晒 金2 燕3 孔2 雷3 巨2
單國就台 因為之黎雀天升打蜘蛛用巨 單刷鬼怪可以用雷3定

提下你 3轉唔洗本國都可以轉 所以升好2轉可以轉國
轉完國所有任務reset 姐係商業任都可以重做 食一馳千里升信用好快
收到 岩岩on 收埋必須的兵就開始解任升信
呢兩日有人收咗錢走數唔放彈 建議你搵啲信譽良好既 太平唔好信
咁賤 唔驚比人拉咩 我想問金2 燕3 那些將 他們本名是什麼 我在52巨商找不到
孔明和巨漢 那雷是?
修道士2轉-劉邦
斧頭巨漢2轉-王巨漢
咒術士3轉-覺醒雷公
明白 我還以為是修道僧那個雷
安心上路 唔好課咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞