[台灣巨商] 集中討論區(3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

係唔係太多人搵你
我想問有無人可以幫手轉D錢 定係放落錢莊就OK?
D兵可以點轉 同埋起手係唔係日本開始先 我上網爬緊文
同一AC就放係錢莊
收到 唔該哂你
想問 3天王 2神獸 7帥ac 1200蚊抵唔抵,想回坑收個ac玩下
抵 1天王都1000蚊啦
巨商都係自己升先有成就感
不過可以話你聽 淨計點數 抵到爛
但如果只係外掛刷番黎
佢可能只需100蚊(交上網錢)
台巨依家幾錢1億
想問課金直接買錢抵定買點數抵
有個舊account仲玩到,40萬戰
港巨係咪冇台巨咁多人?呢排想玩返
1億=1.4hkd
同點商買點 好似抵啲
台巨多過港巨
咁我玩返先,知唔知有冇香港團仲收人?
邊間好?
52同巴哈都無教學文
新手用幾億買隻225lv治療師 再用幾億買雷電珠 &160億買天照套連介比佢用 再轉做1轉 用佢做主力 傷害好高
其他啲兵就可以靠佢黎打 吸經吸到2轉
期間你要不斷做任務 升信用到100 再課幾百蚊 買隻馬 買隻神獸 再買神獸符轉做天王
孫子都要買4本
d兵加點有無教學 同埋有無團收人 依家都係用支新手杖慢慢打
我依家人物105 信用好似62
昨天收左500億 用左 140億買了250治療師+齊裝 之後聽人講買左靈光符 打算收工返去收埋陰陽 念力個d 我玩朝鮮會轉國 應該出咩兵好? 馬套成500億 轉返港紙成700+ 諗緊收唔收
但隻介指係全屬加35 應該再收天照介嗎
唔差得好遠 可以執咗兵陣先再執裝
兵陣大約用d咩 我睇教學文都無寫 有寫都n年前
如果會轉晒四國 將帥金巨燕孔都必需
傭兵就按你咩打手而用陰或念

打手方面
高級陰隊就雀/龜/龍天加日兇加朝兇
高級念隊就虎天加明兇加印神
其他常見打手有麒麟+高武/天使(治療師二轉)+解封符+雷電珠/印刀(印度大刀兵三轉)+解封符+句芒刀or真七支刀

坦方面
高級就台兇或者星期三更新既日明王
中級就祝融斧出技隻毒蛇或者台男枝柱或台女主角技
其他選擇仲有本願寺 獨角鬼弓 呀莫等等

其他輔助將帥就碌返上啲睇 前幾頁有提過

我兵陣就念 虎天 明兇 金 巨 燕 孔(打段用)其他兵吸經
我還以為陰和念都要各收一支 因為會減防還是加什麼 忘了 昨晚那個人說 我現在目標打算先100信拿麒麟合天王 這樣看應該是走高陰的路了 那我昨晚收那支治療師如何2轉 要轉到所屬國嗎 不轉可以用到合天王嗎 打算合到麒麟就賣走他 看來有很多玩法 要真的認真了解一下才行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞