[台灣巨商] 集中討論區(3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
見過人玩馬加狐娃同天使打一團蜘蛛升
我諗唔上天王同傳說將應該打到咁係極限黎
Sorry 咩係天王? 1000 budget 收到?
幾百蚊就有馬 平左好多
馬再一隻神獸再合上去 龍/虎/雀/龜天 一千蚊咁上下
黑仔
依家明男1轉 無食過孫子 有燕1 項羽 劉邦 同 象神(係倉)
岩岩玩返 唔知可以做咩
可唔可以比方向我 去邊搵錢 升咩兵去邊個國家先等等... 感謝
Thanks 巴打 有有巴打放ac?
依家down緊隻台巨 望下先
實用將

台灣
斧頭巨漢2轉*-王巨漢-加打抗
咒術士3轉*-覺醒雷公-暈怪(boss除外)
西洋槍手2轉-配武器出到鬼魂彈(中咗嘅怪食兩倍傷)

中國
道術師3轉*-梁舜燕-回mp
修道士2轉#-劉邦-每秒回mp加補血
大刀武士3轉-覺醒憤怒羅漢-生死訣(同食咗招技嘅兵share傷害)
長槍武士2轉-項羽-加攻擊力

朝鮮
槍兵2轉*-金庾信-加法抗
騎馬弓手3轉-覺醒黃忠-打空怪
儒生2轉-美室-解除異常狀態

日本
退魔師2轉-本願寺-出坦/補血

*係升lv必備
#打段必備

平民打手
印度大刀兵
治療師

搵錢可打精氣石 任務物品 神獸根源 兇獸覺醒料 小屬性石 精氣之珠碎片

方向 我會建議入咗商團先 有人會俾建議你

唔課就賺錢買到麒麟再算
微微課就直接買隻麒麟
微課就直接合天王
重課就四天王四明王四傳說將
追左少少POST
想問下課金巨錢1:1 即係1$=1億?
封書而家幾多錢?

BTW申左入團VIVA 名:解茶
巨幣升緊1.2-1.3 今晚返去唔知咩環境 因為GM近期不停ban外掛 貨源減少
55E
好詳細
最尾果句先係精華
升100信用度好痛苦
重玩
巨商以前小學果陣覺得好好玩
而家大個左 好似淨係得刷怪咁都幾悶
入商團吹水先係主軸
我地團友都成日屌雷角勁難出
黃金海星殼有時無聊去打 一係打極都冇一係就連出
果條撚樣仲係唔係到
一隻龜天大約幾錢左右?
大約1000-1100E 自己收料合更平
想問台巨生態 開頭要課幾多先可以自給自足(至少可以打料賺錢)定其實根本唔得?
打料賺唔到錢
台服打料賺錢好唔化算
打足一個鐘料可能得一兩億收入 去做parttime一個鐘最低工資都夠買三十億
想賺錢買天王買裝 真係要係去美服/私服先得(韓服排外 隨時ban你海外ip 唔建議)
玩台服都係玩回憶
我都明 我純粹驚課完啲野 好快棄坑
其實整到隊野咁勁 都係想打勁怪刷野
但係刷啲野又賺唔到錢
過左10段了 拎左霸王稱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞