[保險撚]小弟開左個車保專頁俾巴打查詢

73 回覆
9 Like 4 Dislike
屌,本身入黎諗住問下價,但乜都叫人inbox 純粹囉呢道黎拉客
有乜係道講問啦,太家千其唔好inbox,in完斷唔到尾
此post 已完
屌,本身入黎諗住問下價,但乜都叫人inbox 純粹囉呢道黎拉客
此post 已完

如果呢度有巴打問完價覺得我 嘅請大力屌

真係sorry..其實俾個歲數車名就quote到價嘅絕對係9up住先。
9up得貴嘅俾人屌 平嘅拿齊資料做唔到嘅又俾人話on9
咁好難做人
此post 已完

如果呢度有巴打問完價覺得我 嘅請大力屌

真係sorry..其實俾個歲數車名就quote到價嘅絕對係9up住先。
9up得貴嘅俾人屌 平嘅拿齊資料做唔到嘅又俾人話on9
咁好難做人

咁緊係難做啦
你要做生意唔通唔使do???

做鴨都要討好人啦
何況做保險鴨??

呢樣小弟明
但如果好似呢位諗住同蝗來港消費一樣俾錢就大晒咁就不了
做唔做到21-22歲年輕司機
咁樓主又係慘既 幾年車 咩model 都唔講 點報呀

多謝巴打理解
做唔做到21-22歲年輕司機

唔敢答巴打,要睇咩車是咪p
25歲p牌第一次出車1500cc,全保大約幾錢?

如果係2014至2017 jazz rs的話,個價位大約係幾多?
新牌仔乜柒都唔識
20歲p牌
出架第三保垃圾m323/ae110要幾錢
本身有架車岩岩今年全保轉左3保
依家30ncb
想出多架車2000cc買全保
大概幾錢?
夠牌夠歲

唔好意思啊巴打,其實好難一兩個資料報到價俾巴打你

麻煩巴打係個專頁度inbox

仲想要咩資料?
我想出多架13-14 520i
唔係想打沉你,不過出車保真係咪撚跟人壽agent /艇仔出。

屌佢都味張單保咩都未撚知,真係有claim 又唔曉報,文件又唔齊,問你又要經三四手先到個客度。張單出事踢你又問點解

全保幫你跟recovery 又柒撚曚曚食甜筒。

市面大把專做車嘅大agent啦
唔係想打沉你,不過出車保真係咪撚跟人壽agent /艇仔出。

屌佢都味張單保咩都未撚知,真係有claim 又唔曉報,文件又唔齊,問你又要經三四手先到個客度。張單出事踢你又問點解

全保幫你跟recovery 又柒撚曚曚食甜筒。

市面大把專做車嘅大agent啦

巴打呢樣真 大把人唔識做GI,
出左事先知唔保
輕鬆出到高危車就揾你

通常唔夠25歲 保險就當做 年輕司機
未夠2年牌就當新牌

呢兩樣最難出,出到都比較貴

你出到既話貴又有咩所謂

我都係咁話
輕鬆出到高危車就揾你

通常唔夠25歲 保險就當做 年輕司機
未夠2年牌就當新牌

呢兩樣最難出,出到都比較貴

你出到既話貴又有咩所謂

我都係咁話

巴打唔介意用小小時間inbox我睇下
19 P出到話你勁
19 P出到話你勁

出到唔係個agent 勁,係個underwriter 憨鳩
19 P出到話你勁

出到唔係個agent 勁,係個underwriter 憨鳩

超速扣過分係咪會影響下期保單個價?
巴打,想問22歲甩p,同22歲未甩p
買corolla呢啲家庭車保費會唔會差好遠
2年牌係計正牌定計埋p?
超速扣過分係咪會影響下期保單個價?

會,不過影響唔大
放心
巴打,想問22歲甩p,同22歲未甩p
買corolla呢啲家庭車保費會唔會差好遠

基本上未夠2年牌/25歲都差唔遠
2年牌係計正牌定計埋p?

計埋p牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞