[保險撚]小弟開左個車保專頁俾巴打查詢

73 回覆
9 Like 4 Dislike
雖然係度講保險係預左俾人屌

不過專頁岩岩開無耐,希望巴打們俾個like支持下俾小弟 小弟絕對歡迎巴打inbox查詢問價

另外凡係連登仔出保嘅我都會拿自己佣金送番200油卷俾巴打
保監會投訴下先
葵芳返工?
保監會投訴下先

葵芳返工?

唔係
回佣
回佣

唔好咁啦
唔通專頁條 link 加左密 加到登入左都睇唔到
唔通專頁條 link 加左密 加到登入左都睇唔到

傻啦!點會加密左姐

係我唔記得加番條Link咋麻

https://facebook.com/HKCarInsurance/
即管比較下

Thx bro
輕鬆出到高危車就揾你
輕鬆出到高危車就揾你

通常唔夠25歲 保險就當做 年輕司機
未夠2年牌就當新牌

呢兩樣最難出,出到都比較貴
未夠25歲 P牌出300cc 左右26要幾錢度
想問下我份保險4月尾先到期,但我依家賣左舊車想換車,咁我買車時因為仲差1-2個禮拜先夠一年,咁我份保險係咪都係無20%NCD?定係可以用依家果份保險加錢cover新買架車,直到4月底再續份新保,就有NCD?
輕鬆出到高危車就揾你

通常唔夠25歲 保險就當做 年輕司機
未夠2年牌就當新牌

呢兩樣最難出,出到都比較貴

你出到既話貴又有咩所謂
鬼保
未夠25歲 P牌出300cc 左右26要幾錢度

電單車
想問下我份保險4月尾先到期,但我依家賣左舊車想換車,咁我買車時因為仲差1-2個禮拜先夠一年,咁我份保險係咪都係無20%NCD?定係可以用依家果份保險加錢cover新買架車,直到4月底再續份新保,就有NCD?

我會硬等兩個星期
本身有架車岩岩今年全保轉左3保
依家30ncb
想出多架車2000cc買全保
大概幾錢?
夠牌夠歲
本身有架車岩岩今年全保轉左3保
依家30ncb
想出多架車2000cc買全保
大概幾錢?
夠牌夠歲

唔好意思啊巴打,其實好難一兩個資料報到價俾巴打你

麻煩巴打係個專頁度inbox
想問下 美國車牌 返香港揸車
出保險係咪當新牌? 已過25
ncb 點玩法?
想問下 美國車牌 返香港揸車
出保險係咪當新牌? 已過25
ncb 點玩法?

Ncb一定無,因為計香港牌
25歲p牌第一次出車1500cc,全保大約幾錢?
25歲p牌第一次出車1500cc,全保大約幾錢?

麻煩巴打請移玉步去小弟專頁inbox多少少資料先俾到報價巴打
facebook.com/HKCarInsurance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞