有冇山羊座巴絲吹下水(29)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

我當係辭職個啲send比同事啲email之嘛
因為佢揀緊囉
食兩家茶禮,幾爽

咁樣睇條仔都唔係好人啦,仲諗咁多做咩
我心裡面真係咒佢永遠A0,其實我真係唔get,佢依家都未同個條女一齊,佢只係情人節約左人出去,呢個人真係拖泥帶水囉做野

佢明明知道我鍾意佢,係情人節之前仲要單獨見面又關心下我,我真係唔知佢想點樣

其實呢個人之前都一直係度拖緊我好耐架啦,我都覺得應該放棄,只不過我搵唔到個藉口比我放棄
你冇做錯嘢,佢唔鍾意你都冇辦法
忘記一個人最好就係搵過另一個人
成長必經階段之一
當你後備啫
早啲斬纜咪幾好 而家知個答案 唔好唔甘心啦
我已經唔打算再見呢個人,唔想係佢口中聽到任何拍拖既野,我知道個下真係好傷心

我地中間仲有堆friend個下麻煩呢佢地真係約出黎我短時間內都唔想同佢見面啦

無唸過自己要問佢情人節係咪約左人,然後佢直接話「係」,就係咁直接俾人拒絕左
如果係你 你會點2揀1 又處理到兩個女仔既情緒?
佢個方法其實都好直接好利落啦
唔通仲要佢打千字文 多謝你既付出同愛呀 我知你好好 但我揀左另一個啦 祝福你
其實到時我又咪只會講 晒氣啦 講埋d廢話

你係唔甘心佢冇揀你姐~ 下個會更好
我真係覺得呢個人好渣,我真係好憎佢囉聽到呢句之後

佢無明確咁話俾我聽佢已經同個條女行得咁埋個下,然後佢仲同我單獨出黎,我真係個下個心lar著lar著
咁仲諗咁多做咩?
同我一開頭係個post覆另一個巴絲一樣
感情從來冇得勉強,冇話甘唔甘心,邊個贏邊個輸
未同到條女一齊,姐係佢覺得如果呢個衰左仲有你係到
到時搵你幫佢療傷做樹洞,聽佢幾慘幾慘咩,陪佢散心
咁你咪變左備胎

點解要做second priority, 搵個一個人永遠都當你係first priority
呢個我同意既,唉收拾下心情繼續走落去啦
咁其實佢答左係姐 又冇當面拒絕你
可能情人節佢date完覺得唔岩feel呢
雖然佢亦未必會返轉頭搵你
但人人都有選擇權 佢唔揀你 你咪揀第二個 有乜好嬲

I know that feel
你講得啱,佢無必要咁樣千字文講

其實呢當中,仲發生左件事,就係佢d friend係咁係度吹捧我同佢兩個,本來係之前我已經放棄左一半既時候,突然佢d friend成日同我講,我同佢之間又點點點

然後我就以為自己有機

點知呢個男既一直都無阻止佢個friend無同佢班friend講佢係鍾意第二個女仔

而任由佢地係咁係度吹捧我地兩個

我直頭覺得自己好似俾人利用左黎掩蓋事實咁樣,嗰個感覺真係好難受
真,到時佢返黎搵你,個選擇權就係你度
到時你要揀佢,就唔好怪自己仆街啦
佢d fd出黎抽下水 你自己又認真左
講到尾 佢點揀 佢d fd都係“哦 出左pool 請食飯呀”
我覺得我絕對以後唔會再返轉頭,我覺得呢個人性格太差啦,唔適合我

其實我都係第一次經歷呢類野,所以心裡面真係好難

雖然我唔係A0,但我第一段感情feel到個款真係一個對一個嗰隻愛囉
其實佢當面叫d fd唔好再吹奏 咩盞落埋你面
無錯,我就係認真左囉,我無係佢地角度唸過呢樣嘢,依家未知道左唔好咁容易相信人地講嘢
賤格,至憎俾人利用黎做煙幕
個班fd都係係到食花生,成班花生友
山羊座最後會一嘢同所有人割蓆
你覺得佢性格差,咁當初佢有咩吸引到你?(雖然已經唔重要)
早d知道唔適合咪重好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞