有冇山羊座巴絲吹下水(29)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔使咁呀
山羊座都係shit
我覺得銀河修理員有句歌詞幾啱山羊

誰能望穿我
這種堅壯 非堅壯

有冇人可以明山羊諗緊咩...
我自己都唔撚知
相信連山羊自己都唔知自己諗緊咩
其實有冇其他山羊同我一樣 會成日諗其實自己係度諗緊啲乜撚野
等陣先,呢條根本係哲學問題
想問下山羊女,係咪本身都好被動?如果佢主動得既話,係咪多數都對自己有好感呢
好困擾,唔知有冇get錯對方
佢點主動法?
冇 都係言語間姐 有意無意會flirt下咁囉
如果山羊仔做左我想做既野係咪有機?
例如我話覺得前幾日傾電話好甜
佢就打俾我
順帶一提,就算放飛自我溝仔都唔會溝到
山羊男對普通人應該都係懶得理
所以…
我仲可以點樣追佢?
佢就黎去外國讀書
我覺得有機呀,佢flirt你時你又flirt返佢,佢唔反感應該都ok架啦,繼續努力,我自己嚟講,如果對你無好感應該只會hea覆/禮貌覆,點會咁好心機同你玩flirt
long date係難d姐,唔代表唔得嘅,呢度都有成功例子
如果就咁就好簡單的..但她有男朋友的,所以,我唔知道佢的想法係點...最煩係我對佢都有意思..
睇下佢係一個好人囉
大部分羊女望落都係無害天真小女孩
但其實可以好有機心 完全睇唔出
佢可能只係想試你睇下你表唔表態
或者試下自己有冇吸引力姐
有時秒回可能純粹係因為得閒,你要睇下佢幾時上水幾時消失先可以知道佢玩你定認真
冇 都係言語間姐 有意無意會flirt下咁囉
我覺得有機呀,佢flirt你時你又flirt返佢,佢唔反感應該都ok架啦,繼續努力,我自己嚟講,如果對你無好感應該只會hea覆/禮貌覆,點會咁好心機同你玩flirt
如果就咁就好簡單的..但她有男朋友的,所以,我唔知道佢的想法係點...最煩係我對佢都有意思..
睇下佢係一個好人囉
大部分羊女望落都係無害天真小女孩
但其實可以好有機心 完全睇唔出
佢可能只係想試你睇下你表唔表態
或者試下自己有冇吸引力姐
有時秒回可能純粹係因為得閒,你要睇下佢幾時上水幾時消失先可以知道佢玩你定認真

屌又打漏字
對咗成分鐘先睇到你加咗咩字
我bold左架
我覺得係我自己睇你漏字個reply果陣auto correct咗,所以先要慢慢睇
唔好諗咁多
純粹係同你熟咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞