突發!日本田町上班族確認中招支那肺炎 每天電車上班泉岳寺、三田、品川、田町站高危

269 回覆
215 Like 10 Dislike
日本爆發,加上奧運,經濟肯定死得,要大手入羊了
今日都收到風話NTTデータ壓住左消息,故唔到可以壓足一日
壓到大家都以為係流料果陣先放新聞稿
真係俾佢fake咗

但係淨係濃厚接觸者14日WFH
其他人聽日繼續返工
會唔會輕視咗啲
其實好多人都唔係點理,茶餘飯後講幾句
日本仔成日覺得乜鳩都唔關佢事
咁新宿每日有300幾萬人嘅
仲多過616

所以直中都心=日本玩完
支那就得
https://asahi.5ch.net/test/read.cgi/newsplus/1581680609/
疑似患者本人玩你問我答
住市川市,坐総武線+浅草線,中曬你條線喔
群馬縣堆站 高崎熊谷本莊早稻田 就真係好多月票客返工
過完條長隧道入到新潟/長野就應該無通勤客
簡直玩命啦
D電車返工時間咁撚樣,走漏一個都玩撚完
當時sars日本冇中過,唔知呢味野幾得人驚
新型ウイルス 北海道で50代男性感染確認
2020年2月14日 21時14分
チャーター機第3便での帰国者 1人感染確認
2020年2月14日 20時38分

北海道+1
埼玉県和光市+1
姐係今日total確診 +4
仆街,我係田町番工,三田呢d全部會經過同食飯
唔得 我要繼續奶共 咁多港豬大劣人尼日本玩
封左關蝕幾多呀

首都圈應該有三分一人陪你

利申:我都係
泰國輸入咗咁多個案會冇社區感染?

而家好多國家診症標準仲係過去14日去過中國或接觸過確診病人,先至會列作懷疑個案去驗

但病毒其實可能已經喺呢啲國家社區靜靜蔓延
依個我知
我有親戚係果邊 佢唔係有錢果d 普通開舖頭
果陣老人家入院
竟然可以住私家病房
果陣我先知泰國醫療比得上台灣
刁大大要報二戰日本侵華既国仇,
用自家制 既生化武器 係日本本土 虐殺日日本蘿蔔頭
刁大大萬碎 支那萬萬碎 呀
痴線返工放工時間電車逼到
完全係親密接觸咁播毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞