終於發現左全香港弱智人口嘅集中地

593 回覆
2988 Like 48 Dislike
仲要係連登罵港女係雞唔受溝個d㭍頭

講來講去都係有錢同無錢嘅分別, 同外型根本無關係.
屌一出世就等
發哥好似巴膠黎
為鐵路而生
巴打
多謝解答
有畫面
文筆幾好
外國有關 鐵道迷(Railfan) 既解釋

In 2014, a group of scientists gave both traditional 『boy』 and 『girl』 toys to a group of monkeys to see what they』d choose. The boy monkeys, they found, gravitated toward cars and balls, while the girls played with pots and dolls. And that wasn』t a fluke — the experiment’s been reproduced twice since, with the same result every time.

https://www.fatherly.com/health-science/science-kids-train-obsession/
唔係鍾意圓轆轆嘅嘢 而係鍾意有規則嘅嘢 即係好似巴士有班次咁
手機黎
唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
唔少
站務助理都有
佢地個樣全部係支那樣
通常好多膠通工具係有輕度自閉,個人係膠啲,但好多呢類人總會有一樣超越其他正常人既技能,例如記憶、數學、空間感、抽象嘅邏輯思維。唔少大公司技術人員都係請呢班人。

相比坐住個腦唔用嘅廢老,佢地生命有價值好多。

你咁樣講野同藍絲廢老無分別
個個三尖八角
仆你個街
推呢個
682才是皇道
硬係覺得佢地會對住d車相打j

好耐之前外國有單news講個鬼佬當架車做老婆
連登手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞