[超突發] 日本開始社區爆發 和歌山醫生中招!!!

428 回覆
676 Like 10 Dislike
港共受控中共

唔係香港人靈活同之前有sars ,加埋抗爭,可以上榜同深圳爭第二
唉我睇日本新聞節目異論反論環節
難聽啲講句,大部份國民都係「柒下柒下」

民族質素香港人的確係有排追先追到佢地
但係講到應變就一定唔係我地果皮
靠中國遊客搵錢嘅國家
冇一個有好結果
其實明明佢哋啲新聞政論節目都算深入
但好多日人仲on99
因冇人睇電視?
肺炎咪肺炎 繼續抖音
中國式報復?
天滅日本 唔知點解好想睇日本仆街
哩啲咪你嘅幻想

封關就代表疫情解決你可以睇新加坡,既然疫情解決已經係錯誤假設、後續嘅大把人去自然成立唔到

唔封會爆就合理,但重會有強國人去,係事實,佢哋真係沒事兒沒事兒週圍走,哩樣就無得拗

你喺講大把人去前先問心封咗關你會唔會訂機票酒店去,唔會嘅就唔使講咁多
奧運變奧shit
佢地應該淨係睇綜藝

你見早晨新聞節目めざましテレビ都搞到成個綜藝節目咁就知正統新聞節目係日本係有幾唔吸引觀眾
政論節目就多數係社畜返工時段先做,想睇都睇唔到啦
到左夜間綜合型新聞節目唔係同時段有日劇綜藝就係深夜先做,搵邊個睇
可能得老人睇
但老人興長開nhk
可能好多電視都係開機default NHK
我住酒店試過明明出門口前係睇住TBS熄機,夜晚返去一開都係會變返做NHK
奶共=奶毒=自殺
長期比中共逼害,當然有所避嫌
傳統右翼係保守派理應反共喎
日本好多醫生學者幫政府手講戴口罩無用,而且佢地好多人都覺得只係新型流感個類流行病
First blood
雖然驚禁運口罩
但希望佢封關加禁運口罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞