[EXO-L]南韓男團EXO討論區(2)儲夠408負皮之五週年快樂

1001 回覆
41 Like 181 Dislike

贊成

科科
終於解禁啦
科科
終於解禁啦

你知唔知我忍咗幾耐

睇上面啲link
科科
終於解禁啦

你知唔知我忍咗幾耐

洗臉cp

成班on9仔玩波波
巧低b lor

好可愛啊好可愛啊好想抱走嘟嘟呀

大家有冇幫襯過ig有間代購叫fovea.61?
尋晚見到有人留言屌佢 (唔係我)
我都想分享一下我既經歷

呢間野我幫襯過 真係垃撚圾
啲野買鳩錯晒
我個陣幫襯佢買300蚊個sumcase+file set(送sticker)
sumcase要刻字 佢同我講ok刻到冇問題
然後File講明要lucky one

等左兩星期 佢話可以交收啦 咁就約好時間地點啦
交收個日
佢用順豐袋裝好左我d野比我
我個刻仲心諗佢都幾好喎 幫我pack好埋
咁我就拎完就走
拆開之後發現 sumcase冇刻字 file買左monster
跟住我whatsapp佢問佢點解會咁
佢就話負責買既朋友話刻唔到字 luckyone file賣晒所以買左monster 比我
我屌佢老母 我等左兩星期 買d野全部都錯晒
中間咁多時間 佢完全一句交代都冇

我講明一定要刻字既 冇刻字我就唔搵你買啦
File冇貨又問都唔問就買其他款比我(同埋file仲有三巡同音樂精靈款揀 又問都唔問我想轉咩
大佬 我可以揀退錢架嘛??? 想賺錢都唔係咁做生意啦
仲要pack好晒比我 搏我唔會即場拆(而我又真係冇 )

老實講 佢買左我點都會要貨既
始終我買既唔係人氣高成員 我都費事佢難放出去
但唔問都唔講真係

依家終於見到有人屌佢 真係心都涼晒
佢仲要扮到自己好似受害者 人地無理取鬧咁
真係想嘔
大家有冇幫襯過ig有間代購叫fovea.61?
尋晚見到有人留言屌佢 (唔係我)
我都想分享一下我既經歷

呢間野我幫襯過 真係垃撚圾
啲野買鳩錯晒
我個陣幫襯佢買300蚊個sumcase+file set(送sticker)
sumcase要刻字 佢同我講ok刻到冇問題
然後File講明要lucky one

等左兩星期 佢話可以交收啦 咁就約好時間地點啦
交收個日
佢用順豐袋裝好左我d野比我
我個刻仲心諗佢都幾好喎 幫我pack好埋
咁我就拎完就走
拆開之後發現 sumcase冇刻字 file買左monster
跟住我whatsapp佢問佢點解會咁
佢就話負責買既朋友話刻唔到字 luckyone file賣晒所以買左monster 比我
我屌佢老母 我等左兩星期 買d野全部都錯晒
中間咁多時間 佢完全一句交代都冇

我講明一定要刻字既 冇刻字我就唔搵你買啦
File冇貨又問都唔問就買其他款比我(同埋file仲有三巡同音樂精靈款揀 又問都唔問我想轉咩
大佬 我可以揀退錢架嘛??? 想賺錢都唔係咁做生意啦
仲要pack好晒比我 搏我唔會即場拆(而我又真係冇 )

老實講 佢買左我點都會要貨既
始終我買既唔係人氣高成員 我都費事佢難放出去
但唔問都唔講真係

依家終於見到有人屌佢 真係心都涼晒
佢仲要扮到自己好似受害者 人地無理取鬧咁
真係想嘔

竟然唔加密

竟然唔加密

支持屌鳩黑店

竟然唔加密

支持屌鳩黑店

益埋cd rom
大家要小心啊
呢排推得有啲慢

雖然依家同歲 但計曆法我始終大過你 肯叫我哥未

同年不是哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞