突發 有香港人在倫敦被英國童黨私了

629 回覆
832 Like 41 Dislike
重點唔係佢識唔識分你邊到人
而係人地冇義務要咁做
我係racist既見你asian樣唔鍾意你咪打柒你囉
洗撚理你邊到人
去人地國家唔係自己地頭係蝕底d架啦
人種九成都係支那賤種 睇唔出有乜唔同
只要香港 台灣 日本 韓國人聯合喺歐美國家排華 人地就會識分
弱智仔以為自己睇嘢好撚遠, 配返副遠視鏡先啦華人。 真係好撚柒,睇嘢遠

你話殺撚曬黃種人就話啫,屌你老味2020年仲喺度講咩「華人」,仲係華頭華腦咁撚樣, 真係柒撚到歧視你都嫌嘥時間
柒撚到
倫敦都咁
英國鄉下地方比人姦埋都唔知咩事
睇下邊個有禮貌啲
佢有責任唔打人,ok?
呢度講香港人比人私了
無一隻字提過BNO
你想點呢五毛狗?又想分化?
如果只睇樣
我地一樣分唔到白人同黑人係咩國家
Asian呢個字喺英國用係指中東/南亞brown skin嗰堆人.....
要怪就怪支那人啦
有條支那蝗落嚟話“Stop spreading hate start spreading love" 唔通連登仔又聽得入耳
關我撚事,被人打到扒喺度咁廢仲好意思講😂

垃圾
自己甘願做中国香港特區
人地唔識分邊怪得人
最好就乜都打哂,有打錯,冇放過,攬炒姐。
香港服務業咪一樣聽到普通話就閪面
一樣分唔到中國 台灣 馬來西亞
Wear "Stand with HONG KONG", "Free HONG KONG" T-Shirt all the time and tell them HONG KONG is not china.
如果真係港人黃絲就直接同英國宣戰。 行動唔到都打個嘴炮先。
把別人的保家衛國的情懷,扭曲為種族岐視的罪行.
呢個抜萃男繼續暗罵別人,叫別人勿散播仇恨,叫英國人返屋企帶口罩.
點解你去別人屋企,要求別人返房戴口罩?
黑警入美孚新邨,趕住客離開一樣,完全無邏輯,無常識.
大丫傻? 呵呵.
你係話「唔同非洲國家」
唔係「非洲唔同國家」啵
你自己連謄文都謄L錯曬
就唔好咁厚面皮話人中文差啦垃圾
你覺得你講香港黎人地就唔會歧視你?
英國嗰d打到你訓係到可以乜事都冇
依家D英國細佬仔 整係知道隊草 星期六日去溝下女 佢哋冇世界觀架 佢地仲會覺得亞洲係中國 利申係英國細細個到而家 見盡好多on9
童黨係咁㗎啦
理得你男人女人黑白黃啡
睇你唔順眼拎刀拮你都得
佢地唔需要理由
Hate crime antisocial behaviour 日日都有
這裏是倫敦 係咁雜㗎喇
你地個西腦去有邊

人地撚會識分咩on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞