突發 有香港人在倫敦被英國童黨私了

629 回覆
832 Like 41 Dislike
你講完人地一樣一拳鐘埋黎
港獨唯一出路
Ching Chang Chong
指的係廣東話定係普通話
班on9嘅英國佬淨知有中國?
英國人真係好撚膚淺,地理知識真係好撚貧乏
笑撚死,成日覺得系統性歧視係"做好自己"就搞得掂既野
南亞人有冇做好自己呀?抗爭一停香港人咪又係叫返人南亞狗
點會唔打
離遠見黑鬼鬼鬼鼠鼠已經一槍打爆佢個頭
不過人地咁做係有後果姐
英國佬地理知識真係好撚貧乏,好懷疑佢哋教科書有冇教佢哋香港係一個國際城市
咁你咪走去學班街童走去亂鳩咁打鳩啲鬼佬然後話鳩人fucking british 囉不過唔好叫全香港人陪你做,因為廢事俾人覺得全香港人都係小學雞街童
私了班蝻亞再到鬼佬,正一white trash
累撚哂全部亞洲人下話
我地私了返d 英國童囉,屌你老母,奶共英國狗
BNO 掛心口,龍獅旗在腰間
英國多槍擊案咩?
如果西班牙有肺炎,你會唔會覺得加泰人好安全先

之前睇到一段嘢,全世界人覺得亞洲人有肺炎,亞洲人覺得中國人有肺炎,中國人覺得武漢人有肺炎,武漢人覺得海鮮市場嘅人有肺炎唔關政治環境事,事實係喺外面嘅人眼中根本就冇分別,你咁講有少少自我中心
DLLM
Sor講緊美帝
英國唔太清楚 未生活過。
不過都幾肯定黃人黑人去到邊都受歧視
但黑人有左膠護體
on9,唔係叫你做好自己呀on9仔,係叫你清撚走啲垃圾亞洲國家同文化呀。呢樣嘢歐洲人半個世紀前已經做咗,宜家就係到你亞洲人。你唔好諗住放生啲垃圾亞洲國家嘅人周圍攪臭亞洲人個朵,就唔洗俾人岐視先得㗎。整體而言亞洲呢個地方垃圾係事實,俾人岐視好正常。

所以你講嘅南亞人,其實如果唔想俾人岐視,咪又係要靠返佢哋南亞鄉下班人攪返好南亞個朵。香港人岐視南亞人係因為南亞呢個地方整體而言又係垃圾。

如果成個亞洲學到日本人嗰種禮貌程度嘅一半,都俾西方人岐視,先再出嚟屌鬼佬啦
鐵頭功吖嗱!
你識唔識聽中文嘅啫,都話嗰……
鐵頭功吖嗱!
香港政府連關都無封,面對病毒香港人同中國人係一樣咁危險香港人唔係中國人同件事一啲關係都冇,就算知你係香港人都照打啦
知唔知亞洲包幾多地方???
馬爾代夫又係亞洲,菲律賓秦國都係亞洲
所以你覺得自己個樣同賓仔似樣,鬼佬分唔到你同賓仔?
唔出聲分唔到
講兩句野即刻分得好清楚
發覺有人想分化香港人同歐美群體,但屌支那人又細聲過屌鬼佬。
英國好似興用刀仔
最近確實有歧視新聞爆出
我係針對緊“HONG KONG IS NOT CHINA”呢句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞