突發 有香港人在倫敦被英國童黨私了

629 回覆
832 Like 41 Dislike
加拿大比較好?
白人先係敵人
唔會冇人唔知,但睇樣點分
你屌嘅唔係民族主義,唔該唔好撈亂種族主義、排外主義、法西斯主義
連登仔:我係香港人啊我係香港人啊

英國鬼:fucking Chinese打鳩你咪打鳩你囉

連登仔:Hong Kong is not China Hong Kong is not China
咪on9,「鬼佬」唔係得一個nation.
on9你宜家當你自己街童咩,係咪要全香港人陪你做街童私了「鬼佬」
香港人就係抵死
咁你去打廿個囉on9仔
睇死你一定係啲瘦弱毒撚,上網就牙斬斬
鬼叫班大部分移民去英國嘅亞洲人自撚大又成日圍威喂咩,去到人哋哋方又唔肯努力融入,起埋哂啲支那街又性,老老柒柒呢樣嘢亞洲人自己攞嚟,要攪返好個朵都係要靠返亞洲人。不過亞洲太多劣種國家,此消彼長,你整返好個朵又會有鄰國整臭。所以當務之急係幫亞洲消下毒先,清除返啲垃圾亞洲國家,亞洲人個朵先有救。
如果講完Hong kong is not China都仲俾人私了,連登仔仲會點兜?
攞本BNO同抗爭頭條報紙出黎講多兩次
個別事件呀
佢哋識分,可能條友打扮似大陸囉,著得好少少喇屌
你識唔識問下人佢邊度嚟?
人哋係歧視晒成個亞洲嘅人呀
都幾唔撚辛苦,歧視人之前仲會問聲你來自邊
支那累晒全部華人
鬼佬:All fucking Chinese
其實個問題真係唔係在於西方人,就算有都只係太撚左膠,而係亞洲人太垃圾(整體而言),亞洲實在太多垃圾國家。你要人哋對亞洲人好啲就要養返好個朵先,但個問題係你有你香港人養朵,佢有佢支那人整臭個朵,此消彼長(當然更甚係唔單止支那人,啲離地港豬都有份整臭亞洲人個朵)。所以當務之急係清除咗亞洲啲垃圾國家先,清返走啲垃圾自大文化先(例如覺得自己傳統文化好撚勁好撚威嗰堆),移民去人哋地方就唔好帶自己套文化入去,努力融入,先俾人覺得你值得尊重。如果唔係亞洲始終係一個垃圾地方,俾人岐撚視就梗。
都話咗香港唔封關,世界封香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞