突發 有香港人在倫敦被英國童黨私了

629 回覆
832 Like 41 Dislike
咁始終愛爾蘭比英格蘭壓制咁撚耐,先至換取到大部分國土獨立,都好明白被壓迫民族嘅感受
香港都多港豬
美國又多左膠

得連登係清泉

同埋外國人一眼就分到連登仔係香港人(有時會認錯係日本人) 而唔係支那人

比人打個香港人應該係個樣好大陸姐
好多日本仔日本妹都走去台灣讀大學啦
其實好可悲。
可悲嘅唔單只係呢種心態,更加係因為呢種心態正正就係魯迅筆下嘅中國人嗰種啊Q精神。

係連登仔身上真係會睇到history repeats itself, 人冇獨立思考真係最失敗,口講好憎中國人,但做嘅行為同思想完全都係同中國人冇分別,從來唔諗下點樣進步,淨係識割蓆,排斥自己人,呢個先係最失敗之處。
以色列應該冇可能有人反

就算以色列真係好似香港黑警咁欺壓巴勒斯坦人,咁做都係要保障自己國家嘅存亡
thx賤左
點解你識分?因為你有留意啊嘛

冇留意開咪靠膚色分算架啦鬧咩人弱智啫

就算當你勁到唔洗識但連黑人都識分岡比亞贊比亞,唔代表普通人係會識分
咁淨係追住計嗰啲打又冇咩意思
但整體來講鬼佬普遍一定高過香港人
你自己問心夠唔夠膽落蘭桂坊隨機抽一條鬼佬隻揪?
咁始終罪魁禍首都係畀左膠同支那人
去過一次美國都覺得D人真係NICE同直率過英國人
最少FEEL到佢地同你講野果陣真係NICE,當你係人,而唔係英國果種假膠social
即係邊個?睇唔到張相有寫名嘅
撐巴勒斯坦既人=左膠
即係邊個?睇唔到張相有寫名嘅
聲援以巴群眾籌款嘅社會主義行動
係... 比人打個香港人應該都係左膠黎
全世界最高智商既網民一定係晒毒撚/宅男群體
歐美有reddit 4chan 香港有連登 大陸有貼吧波台
呢個係所有國家既共通點
你不如直頭話佢係新移民
我成日覺得白人最低等個班垃圾一定會搵亞洲女人出氣
事實上亞洲人就算搵得多錢d 地位都唔會及最低等嘅白人
甚至我覺得係會有唔少亞洲女人貼錢比低等白人虐待

同埋一定有好多地牢綁架案禁培慾亞洲女人,發現咗嘅,冇人理,未發現嘅,啲人更加唔會查
對付人渣敗類真係唔可以用返普世價值去對待, 如果唔係蝕底嘅只會係你自己
因為愛爾蘭人知道英國有幾百年時間用宗教搞到佢哋分裂反抗唔到 所以立國之後好團結
佢國旗綠色代表天主教橙色代表基督教 兩派人和平相處
好老實講
有幾多港人識分台同蝗
又識唔識分東南亞個啲
有d人真係分到 我係英國有遇過兩次有人直接問我係咪come from hong kong
Axxxx Mx
佢意思係中小學,
同埋唔係頂唔順、冇選擇先走,
去外國只係為左歴練
就黎去英國讀書 依家好擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞