突發 有香港人在倫敦被英國童黨私了

629 回覆
832 Like 41 Dislike
火神山
話自己come from wuhan
連登夠話日本人唔比外國人屌
結果黑白支腸追住含
驅逐華人 重光香港
屌你老母英國狗奶共奶得好撚開心架
小心打錯主人呀
懶係就住唔講粗口,咁好似小學雞咁講"x你老x"
https://qz.com/442887/how-hong-kong-is-different-from-china-in-a-series-of-offensive-stereotype-based-posters/

好坦白嗰啲死靚仔都冇乜點讀過書
所以分唔清楚支那人同香港人嘅分別都唔出奇
起碼我知烏克蘭人,同俄羅斯人係唔同
白人? 我都喺nz讀完high school,頭一年唔識咩英文,讀low steam班,同班鬼仔就冇咩交流,但同幾個黑鬼仲有島人玩得埋,佢地幾個讀左幾年都drop out左。上左yr11之前好彩識到幾個韓國同菲律賓朋友捱過咗成個high school. 以我high school經驗鬼仔唔會特登搞亞州人同埋唔會同留學生埋堆,除咗local asian。

gphone親口講
佢連自決都放棄埋
咁都可以話人分化
老人輩嘅英國人一聽香港就好似見翻自己人咁 好清楚係英國欠我地 但年輕嘅一輩大部份都唔知做乜事 英國人嘅on9 比想像中嚴重
點解每日都知道香港人在各地方被人打?
響亞洲人把口講出嚟真係諷刺
因為鬼佬唔識分你係中國人定香港人
冇人會問你拿護照睇
只會睇你個樣決定
香港人嗰啲都叫做國際視野?
你睇吓連登先
好簡單一樣野連登仔覺得有錢人就唔可以搭地鐵呢啲咁戇鳩嘅諗法都俾佢諗得到就知佢哋視野幾狹窄
知都冇用
冇人會問你拿passport睇
只會睇你個樣
咁人哋係最高級人種咁梗係
對比起香港人真係好友善
日落左既就咪理佢啦
香港咁多印巴人
香港人咪又係分唔到佢地
英奴出黎擁抱大英祖國未
佢地咁鍾意英國人,都唔會分到蘇格蘭愛爾蘭威爾斯人
學下分港人同支人啦好冇
好波,等班懦夫香港人移民都唔可以安安樂樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞