[Apple] Cantonese Siri Grading Analyst

86 回覆
26 Like 2 Dislike
啱啱收到佢嘅interview
send咗cv幾個月依家先搵我
喺新加坡Apple返工
三千蚊新加坡紙一個月冇住屋津貼冇飛機津貼 no double pay
優點就係個名
啱啱畢業喺香港做緊Ecommerce兩萬港紙一個月 double pay
有冇師兄做開類似嘅工畀啲意見細佬

JD: As part of the Siri Grading Team youʼll play a central role in enhancing the Siri customer experience. Youʼll work in a fast paced, dynamic, technology focused environment. As a Grading Analyst, youʼll listen and translate Siri audio files and rank levels of Siri response, from customers who have opted-in to the grading program.
聽落好工廠妹FEEL 日日就係起到聽聲入DATA
Solomon Yue大力推薦 "香港普選計劃"
垃圾政府狗官狗奴才 冇民主政治就冇民生 冇民生就連命都冇!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

差2萬快啲入去簽今曰2月1最後1日

請各位喺whatsapp group廣傳
Job nature唔吸引
pish
要飛去新加圾做?想報
yes
新時代工廠 大陸都有啲啲幫ai做tag既工人
唔知你會有咩career path
PS 我咩都唔識
咪做下囉,我一個月,衰都係一個月,又有個海外experience,避WARS
又可以肯定係香港人做
狗衝啦,有得離開香港喎
3000蚊,無幫租
你去到唯一好處係避wars
工種問題 仲要得三千蚊 不了
Career path 如何
$3000 坡紙得$17000 港幣
離鄉背井的工應該多20%人工,或者一筆allowance ($10k)
新加坡係全球物價最貴的城市
新加坡平個美國多多聲
你個名真係改得無錯
你個名真係改得無錯
冇住屋津貼 少顛
波佬個PR 好撚難拎
但可以當跳板去澳洲 因為果邊經驗比香港經驗好
去畀我個visa係WP Visa
星加坡好多工作簽證我都唔知呢個係咩
應該係十年既工作visa 唔可以永續
利申:9up
熱撚死
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞