一句講哂 AC68U 定 R7000

1001 回覆
840 Like 840 Dislike
Ac68u
Merlin 好多小問題
同埋始終原生係最穩定
Netgear原獎firmware太垃圾

咁刷唔刷好
Ac68u
Merlin 好多小問題
同埋始終原生係最穩定
Netgear原獎firmware太垃圾

咁刷唔刷好

唔識刷
上網有啲又好簡單,有啲又教到好複雜
65 對65
點決定
1000MB用ac58u其實夠唔夠?
點決定

工程師:r7000

傻仔:68u

利申68u ,之前用100m 果陣個netgear 3210用到火滾,一重新開機就認唔到WAN ,反而n12hp 無事
2046都未定到
睇下樓主今曰著咩底褲
暖色: 68u 冷色: r7000 收工去買啦
73比73
屌75比77

btw暫時睇中呢幾隻
AC68U
R7000
EA7500
WXR-1900DHP

因為ac68u同r7000太舊
屌75比77

btw暫時睇中呢幾隻
AC68U
R7000
EA7500
WXR-1900DHP

有得揀就7500,7800
btw直上r7800啦 都係over$360
或者等下r7000p係香港賣
wave2已經逐漸普及緊 有新買新

R8000 la不如
差果少少錢

R7800快過R8000
ASUS我用過兩隻router(RT16U同AC66U),都係用咗兩至三年到就死,狗都唔屌,一定係買netgear,依家用緊r7800,開心使用中
屌75比77

btw暫時睇中呢幾隻
AC68U
R7000
EA7500
WXR-1900DHP

水牛牌個個功能幾多,不過都係太過簡單
我屋企隻r7000 刷左merlin
5ghz穿兩塊石屎牆就有時斷 係咪正常
2.4就好少少

5g 唔係穿牆用,2.4g 先穿到
80:80 搞到我都晍敢投
ASUS我用過兩隻router(RT16U同AC66U),都係用咗兩至三年到就死,狗都唔屌,一定係買netgear,依家用緊r7800,開心使用中

我死得仲勁過你
ac 58u 同ac 66u
一年一隻

我死得仲勁過你
一年一隻

之後轉左用wrt1900acs

我死得仲勁過你
一年一隻

之後轉左用wrt1900acs

ac56u 同ac66u 先啱
仲Super緊
前日買左r7000 5gz穿牆的確比2.4gz渣
屌75比77

btw暫時睇中呢幾隻
AC68U
R7000
EA7500
WXR-1900DHP

聽講水牛牌好耐用?
我唔洗要咩特別功能
屋企細 遲d會上1000M
想耐用 穩定 唔好過熱 要食得盡1000M
前日買左r7000 5gz穿牆的確比2.4gz渣

5GHz係高速 2.4GHz係穿牆
83比82
屌75比77

btw暫時睇中呢幾隻
AC68U
R7000
EA7500
WXR-1900DHP

聽講水牛牌好耐用?
我唔洗要咩特別功能
屋企細 遲d會上1000M
想耐用 穩定 唔好過熱 要食得盡1000M

宜家仲有水牛牌咩
Asus netgear 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞