一句講哂 AC68U 定 R7000

1001 回覆
840 Like 840 Dislike
係唔係大家都求和 見正皮多就負皮 見負皮多就正皮
等睇千日戰爭
買左6900留下負評
樓主買左未
Linksys ea6350 v3 點睇
4核 599
正負評決定一切
用緊r7000 負皮
Linksys ea6350 v3 點睇
4核 599

個代理
一定係R7000
極穩定
之前用過R8500 都係轉返R7000
屌佢老母,啱啱壞撚左隻r7000
仲要唔見左張單保養

華記 冇單就用出廠日黎計保
N記 L記冇單就唔睬你
結果我兩隻都無屌

貪平屌左TPLINK C8

下星期可能會入隻斐迅 K3
買咗部r7000
原本第一日開心使用中
第二晩突然search唔到SSID
無論Iphone android tv notebook都search 唔到
Reboot reset 都冇用
點算
買咗部r7000
原本第一日開心使用中
無論Iphone android tv notebook都search 唔到
點算

刷左新bios未?
買咗部r7000
原本第一日開心使用中
點算

刷左新bios未?

但係連SSID都search 唔到
會唔會係壞咗
負皮贏緊
買咗部r7000
原本第一日開心使用中
點算

刷左新bios未?

但係連SSID都search 唔到
會唔會係壞咗

試左直接打SSID名未?
試下打ip, 睇下可唔可以login 部r7000
R7000有後門,仲要係大6買,不了

有冇詳情?

出曬新聞自己search🤦‍♂️
樓豬決定好未

有冇詳情?

段新聞出左咁耐 咁大獲
netgear 好似已經fix左

有冇詳情?

段新聞出左咁耐 咁大獲

係ROM問題姐, 再唔係咪用梅林ROM, 堅好用

有冇詳情?

段新聞出左咁耐 咁大獲

係ROM問題姐, 再唔係咪用梅林ROM, 堅好用

買完番黎又要改機

買ac68u好過啦

記住...唔係個個識刷機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞