一句講哂 AC68U 定 R7000

1001 回覆
840 Like 840 Dislike
r7000 刷 merlin , 係咪直接 down merlin , 再入返 router 軟件更新果度 , 放返個 merlin 落去 , 等佢自動 up 完就得?
個正負評
個正負評

樓主買撚曬兩個喇
搭單問 ,200-300 budget
R6020係咪已經係最好選擇??
Pish
之前睇左呢個Post
諗都無諗

比多左少少買R7800
Ac88u 定係r7000
好d?
Ac88u都可以刷?

88u 你想刷咩rom
搭單問
家用雙WAN有咩好推介
琴日買左R7000 刷左MERLIN
SO FAR SO GOOD
搭單問 50mbps 係咪唔洗用到r7000同ac68u ac1200係咪已經夠
搭單問
家用雙WAN有咩好推介

刷merlin / tomato可以將LAN port當WAN port用
到時你想幾多個WAN都得
搭單問 50mbps 係咪唔洗用到r7000同ac68u ac1200係咪已經夠

有筆直咪買貴d
router 主要唔係講速度
係個穩定性同識唔識過牆

剩講穩定 , netgear 個 firmware 好過 merlin 好多

asus d software 全部都9下9下

玩過merlin 唔知做乜鳩有2個port熄唔到

剩講穩定 , netgear 個 firmware 好過 merlin 好多

有冇圖睇下係咩PORT??

有冇圖睇下係咩PORT??

依家轉左tomato 不過冇記錯應該係asus既network printer port黎
俾多少少轉r7800啦

加多少少系列
362:362
asus又出左部ac86u

遲啲可能到ac86u vs r7800

千日戰爭
俾多少少轉r7800啦

加多少少系列

我部R8000都係999人仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞