一句講哂 AC68U 定 R7000

1001 回覆
840 Like 840 Dislike
https://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32239-ac1900-first-look-netgear-r7000-a-asus-rt-ac68u

But if you simply must have one, I'd have to say the NETGEAR is the better choice. But that's mainly because its (slightly) faster processor has more power to handle heavier simultaneous routing, wireless and storage loads, with significantly higher storage performance being the real benefit for your $200.
打和
正負評決定一切
正負評決定一切

尋日買左個AC68U DLNA播30GB既mkv file都唔LAG
正負評決定一切

333vs333
兩個月繼續打和
我都諗緊買邊隻好 仲以為入到黎有結果睇
我都諗緊買邊隻好 仲以為入到黎有結果睇

玩vpn就68u,
價錢先決,就平100左右的r7000
岩岩投左r7000
7xx 買用左4 個月到刷左tomato
質素差唔多,梗係邊個平買邊個啦
兩個月繼續打和

真係痴撚線
R7000用家表示就咁睇應該真係差唔多勁
R7 而家幾錢?
連登硬件台最痴線嘅 post

刷rom的話,應該差不多,
但唔刷rom呢⋯⋯

但唔刷rom呢⋯⋯

stock rom好垃圾???

但唔刷rom呢⋯⋯

stock rom好垃圾???

你聽佢吹
兩間廠既rom咪差唔多
netgear功能小 發熱小 穩定啲
asus咪功能多 發熱量大 相對地無咁穩定

好少聽68u 的用家話刷rom,
但r7000用家好多時都話要刷…

利申: 我冇話過R7000係垃圾,唔好冼我

二部機各有市場,睇下自己要D乜咁解
即係邊部好啲
用緊 hkbn 500M
新手一問R7000刷梅林rom其實有咩用
新手一問R7000刷梅林rom其實有咩用

有得玩華碩功能

好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞