一句講哂 AC68U 定 R7000

1001 回覆
840 Like 840 Dislike
r7000 刷左merlin 係咪有手機apps 可以下載
216 VS 216 平手
決定到未
Asus 有無得set 時間自動開關?
一個月繼續打和
岩岩升級左500mb,想換機即係邊部好?
其實R7000買返來要唔要刷rom
有無咩需要
216 VS 216 平手

266 VS 266 平手
平手就緊係揀個平
利申, 岩岩買左R7000
其實R7000買返來要唔要刷rom
有無咩需要

我買左返黎一update完firmware就好似俾佢block左我,用電腦同macbook都入唔到192.168.1.1
之後上客服又ok,叫佢換部新嘅俾我
返去試都唔得
搞到要用手機去刷做merlin
定Airport Extreme?
部AC68U 似唔達速
Laptop WiFi 放最近都唔夠300Mbps
分辨唔到係router 定Laptop WiFi 卡定干擾問題
琴日買左部AC68U
網上行 1000M 換晒CAT6線
都係得300mb ,300mb

直插modem 有9xx,9xx

係咪要換? 去鋪頭定係代理?
部AC68U 似唔達速
Laptop WiFi 放最近都唔夠300Mbps
分辨唔到係router 定Laptop WiFi 卡定干擾問題

如果部laptop冇mimo wifi
唔夠300mb好正常
其實如果個wireless network唔需要上到300~500Mbps
只係追求wired 900+ Mbps上下載
R7000夠玩

再上個D多天線,MIMU,
只係用來打下垃圾課金game既話 根本用唔著
留返個錢來課金買items好過
MIMO
見證第一個正負評都過二百而一樣數量既post
下星期升500mb,已入定r7000
打和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞