乃木坂46討論區#300: 佐々木琴子卒業おめでとう!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
乃木坂46討論區#299: 8週肯賣飛未?
https://lih.kg/1843068
Last post
新飯問個低能問題
點解琴子叫佛系琴?
ハッピーバースデー 片想いの俺
因為琴子真係佛系代表
佛系idol點夠人搶工作
佢嗰陣啲一期七瀨白麻花花爭餐死

有冇佛系嘅例子?
lm
統一啲易搵啲
雖然成日比人當花推
相信任何人,包括琴子,都一定有努力到嘅
但你可以話佢就係無爭過啲咩返嚟
係挨完研究生應該上位時再次被營運放生
然後雖然同成員同staff好fd
但故意唔係鏡頭前表現出黎
應該就係琴推心中最大既謎
但明明琴子同飛鳥一樣咁細個(21),仲有得培養喎?25先卒業都未遲啦
個人意願?營運放生?
應該得佢地自己知點解
我雖然因為琴子先留意偶像
唔介意我超主觀既見解既話就講下
女性偶像保鮮期係好短
但咁只係我地睇偶像既角度
講真對偶像黎講
玩兩三年 咩都體驗過啦
做熟左份job就開始搵屬於自己既出路
覺得做唔住就係時候離開
難道等到佢廿幾歲
人又老學歷又冇咁出去搵野做咩
所以乃既偶像大部份留五六年係度已經睇得出佢係好鐘意呢個團唔捨得走

同樣例子上年川後走果陣都係21歲
佢係因為好明確既目標而離開乃團離開llc
而結果都證明到佢既決斷係冇錯
當然琴子未必有佢咁強咁明確既目標
但我相信係啊琴係有離開乃先做到既事從而做呢個畢業呢個選擇
話唔定佢見卡琳畢完去旅遊好過癮又想去俄羅斯聖地巡禮呢

琴子我自己希望繼續做動畫相關
奈何有冇人相識佢 經理人公司引唔引到佢都係問題
再唔係可能從事俄羅斯相關既job都應該係佢既選擇
新飯留名
岩既 好似zaki卡琳咁
你肯主動r job對營運黎講多謝都黎唔切
不過之後會唔會入選拔又係第二回事

突然醒起個term叫工具人
TBSでは、2月10日(月)よる7時から『歌のゴールデンヒット』―100万枚以上売れた曲全部聴かせますSP!―を4 時間のスペシャルで放送する。

過去6回にわたり、日本の歌謡史を様々なテーマで紹介、TBSに眠る秘蔵映像で余すところなくお送りしてきた『歌のゴールデンヒット』。

牙白好靚
有前髮真係好正
馬拿豬真係好正
咁我以為佢會想試下中選拔/福神嘛,其實佢跳舞真係唔得定係點?有乜理由8年嚟都冇中過選拔

唔知一期生會唔會好傷心?大大話話都8年半一起成長的日子,仲見得多過屋企人和朋友
有陰=後生十年
奶PO6周年大型飯聚
出席請填表
歡迎絲打
7/2截

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdloT1W0fvmCO3yf0w1Ng-6X44-lNEtegeC1Wf4zNWzDSB2Wg/viewform?usp=sf_link

50人截

仲有10個位
報左名但未上過水既cdrom可以講下野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞