【有片】粉嶺失控警辱罵市民「大陸雞」

244 回覆
511 Like 28 Dislike
快啲話比D大陸藍絲知
Agger,一夜間connect完藍屍又connect支那小粉紅
鄧小強之前區議會先屌人歧視人地講廣東話唔正
今日就有散仔屌大陸雞
扮咩呀,你平時都係屌大陸雞炸
黑警問伙記:邊個放火
7,000,000
佢覺得大陸係貶義詞
我個人上會全力推廣仇恨黑警既概念

無論黑警做乜都係有陰謀 唔會分析
無論黑警講乜都係大話 唔會分析
無論黑警有咩行動都係犯罪 唔會分析
無論黑警想做咩洗白都唔會原諒 只有死全家呢個結局 唔會分析
無論黑警係咪我自己既家屬 都會立即割席 我一齊死都無問題 唔會分析
無論係咩人支持黑警同情黑警都係我敵人 唔會分析

我會慢慢提倡俾身邊人 教我既後代 再叫佢地宣揚出去 生生世世永不原諒港共黑警
落地獄啦你班仆街狗閪

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 陳同學 雞姦 強姦 輪姦 因姦成孕 中大理大之戰 人踩人 濫捕

睇完呢串事件 連杯曱甴都做唔到嘅
唔好同人講你要光復香港 呢埋喺屋企訓教吧啦
傷及同胞的心
「係咪你放火呀?」
DKLM 又話好撚鍾意大陸 又鬧鳩人大陸雞 黑警個腦
黑警神邏輯:「堵路?堵自己條路呀?」
自己條路使你管咩
幾時炒撚晒班垃圾
https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

呢度簽得七七八八
麻煩fb tg發出去搵新客源簽
it is what must be achieved.
大陸雞 直線屌大陸飯女
微博上的狗:

同胞,朋友

現實上的狗:

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞