袁國勇:香港將重返03年狀況,未來幾日係封關最後機會

519 回覆
1271 Like 11 Dislike
而家講呢d有咩用
基本係見證 world war z 屍群湧港
而大門全開
直接倒地諗起升天南
好似係港大醫學院好多(全體?唔肯定)教授一齊寫嘅心血之作

今次真係最後的警告
圍高鐵,一定要燒左佢
仲有咁多個關口,淨圍高鐵冇用,最多到深圳再經羅湖入
醫院開花易過高鐵
高鐵得一個點又有埋伏
當然醫院一定”失民意”係最後一步

所以罷工係最低成本
快撚d封城啦屌
羅湖,落馬洲,沙頭角,深圳灣,蓮塘
S
[封殺高鐵] 高鐵不封 ! 港人必亡 ! 封印高鐵大行動 ! 香港封關 ! 置頂 !
https://lih.kg/1838537
條link 睇唔到
只要上海,廣州,深圳都開始封城.
就可以開始清洗果三萬狗狗, 一個不留.
屌你 強國勇
你之前唔係話大陸冇隱瞞
又話要禮貌地等大陸比個基恩排序
依家爆到九彩
強國勇你有乜野感受??

屌你老味封關啊
[封殺高鐵] 高鐵不封 ! 港人必亡 ! 封印高鐵大行動 ! 香港封關 ! 置頂 !
https://lih.kg/1838537
有事搵警察
我意思係指打999
up
push
唔封關,就叫全政府下台!
根本個政府已經完全冇管治能力及意志,係度都冇意思冇作用!
我自己咁諗,大陸呢場肺炎其實係賭緊,眾所鳩知,武漢呢家既疫情已經係不受控制,而且果邊政府睇落都唔似會積極抗疫,似係等疫症自己消失。如果佢賭贏左,可能會犧牲一啲人命,但中央果時會搵啲小粉紅瘋狂洗地話政府抗疫有功,連帶班中立淺藍都只會更認同政府政策。
當然如果失敗,個責任就去晒政府到,睇佢呢鋪賭贏定賭輸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞