袁國勇:香港將重返03年狀況,未來幾日係封關最後機會

519 回覆
1271 Like 11 Dislike
[封殺高鐵] 高鐵不封 ! 港人必亡 ! 封印高鐵大行動 ! 香港封關 ! 置頂 !
https://lih.kg/1838537
請幫推 推上熱門
祝各手足百毒不侵
北韓都先進過我地

呢鑊真係ON99
We must do everything now to delay or mitigate the epidemic till the increase of ambient temperature to 30 degree Celsius which hampers the environmental survival of this novel coronavirus.

要冬眠了
封呀
睇死佢唔封啦屌
林奠條惡魔可能知道自己活唔長
要攬住香港人一齊陪葬
死陰濕鬼
份野幾值得睇 如果有research lun
哇要頂到30度先得
[行動] 仲忍? 係時候成立臨時政府
https://lih.kg/1839160
袁國勇wo......
似堅
罷工啦
係時候拎返d豬咀出黎
屌好恐怖唔想見到香港都咁呀
港共政府又唔做野,又將政治正確凌駕於市民生命唔封關口
除咗醫護罷工甚至大三罷,可以點呀
pdf邊度有講要封關?同樓主段英文冇關喎好似
係時候啦香港人 聽日既行動唔q係拜年呀
其實講到高温先減低到病毒存活率,咁叫中咗嗰啲人去焗桑拿 / 汗蒸幕,會唔會有用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞