推背圖測中溫疫:黯黯陰霾,殺不用刀

292 回覆
248 Like 21 Dislike
如果軍委主席計軍人,咁都合理,加埋個習字,無得走…

反了反了…
pin嗰個解釋合理啲
如果唔犧牲嗰萬幾個中招嘅武漢人,咁全支那就會死到一個不剩
台灣正正係支那東邊,而再東d 就係已經係美國,所以東門我自己覺得係指台灣,後門呢個字有不正途或者捷徑意思?會唔會暗示台灣係美帝幫手下,成功反攻大陸,仲要係不費吹灰之力
白頭翁係林兆波
佢可以入到中南海
姐係帝宮
睇埋之後d掛…

47 係反左之後和平
48 係和平後有朝中內亂,似係權鬥,相信會搞2年,最後遷都南方。
49 係堅內亂
50 係打到仆街
51 似係有女帝搞返掂
52 係東北俾人打(俄佬定北韓) 之後北伐
白頭翁

白上有羽 為 習
俄佬搞鳩維尼屎眼
我諗我哋有生之年都係去到47

不過捱過46先算
古人無走資既概念…

但以走佬/中原本位理論,香港係中國後門呢個概念係成立既…
我buy一人身帶弓= 夷, 白頭翁, pence
我估係有個老軍人帶頭政變,然後話我只係一個死老嘢(可能暗示唔係為上位而逼宮?)

但我唔sure點解左右兩句意思咁相近,冇理由四句都係講同一事件,可能之後有第二次逼宮?

9up too
巴打幾大?

如果跟我咁推算,平均真係十年八年左右又一個掛,咁計返自己正常頂到幾耐喇
咁d掛又無講過共產既…

不過大家都係跟d掛吹水架喇,解簽佬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞