【新型肺炎】世衛:不建議設邊境限制措施

128 回覆
16 Like 317 Dislike
愈睇新聞愈覺得呢個世界啲人係咪癲撚左
咁都講得出口嘅?
啱呀加大力度全球反支
乜都話未有証據
宜家未有証據顯示會冚球剷呀
慢慢等証據啦
“但僅限於家庭成員和照顧感染者的醫務人員”
咁既話洗乜封城
我玩plague容易mode個世衛都好過你啦仆街
係唔係白痴?
未燒到去歐洲
撚會理單嘢
World Health Organization?
共衞咁出名都唔識
WHO?
一戴一露

世衛新一任總幹事,由埃塞俄比亞的阿達諾姆(Tedros Adhanom)接任,是首位來自非洲的總幹事。

中國是埃塞俄比亞最大的海外投資資金來源國。埃塞俄比亞目前260億美元外債中有一半來自中國,主要是大型基建項目投資。2006年到2015年期間,中資在公路、鐵路、工業園區等眾多領域提供了超過130億美元的貸款。
我睇D災難片頭20分鐘都有呢類撚屌喺度9up
之後就
呢個政府唔會幫到我哋啲乜, 入境同埋醫護已經提曬水, 醫護更加有人冧低咗

目標: 驅趕大陸遊客、切斷來港途徑。

地點: 由旺角油麻地一帶推進至香港西九高鐵站不需強攻 震懾效果成功即可 只要影響高鐵運作成功

時間:今日黃昏

嚟嘅麻煩入依個tg group 投個票講你幾時去到以上地點
https://t.me/joinchat/H1SwYhVoyjjUtmKsiMFRHA
戰局預計: 會與警方對持 放催淚彈驅散 或有機會畀人包抄 記得保持距離 形成拉鋸戰 長期阻礙高鐵運作
唔好搞錯 世衛出的只係建議 並無約束力

港共的宣傳 例如借世衛過橋唔提升戒備級別係媚共又無能
食屎啦支衛
咁開心成個總部搬去武漢啦
今鋪真係冚球剷
根本世衛就係中共
呢啲仆街假慈悲

一樣治一物
就等中國送大禮
「行動亅post 高鐵拉鋸戰
https://lih.kg/1838522

幫手推上熱門
信中國個假到嘔既數據定收左中共錢?
on9 唔通隻病毒嚟到香港之後變得溫馴d咩dllm
現時中國數據

空氣或飛沫傳播,眼部/手部接觸,與人傳人及進食野生動物有關

空窗期為14天,傳播率高,期間無藥物治療

患者症狀:
頭痛
呼吸困難
肺炎
咳嗽
發燒
嘔吐
肌肉僵硬
失去食慾
手腳發麻
腹瀉
發冷
血小板/白血球數目減少
世衛已經係中共控制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞