大家要小心中共操作敵我矛盾黎轉移視線

20 回覆
18 Like 4 Dislike
其實呢個武漢肺炎,覆蓋成個中國。而家同香港一樣一個官都無落台,你都睇到新聞,武漢咁多醫院skip左成個中共黎做野,手尾對中共黎講一定好長。

就同經濟唔好通常要對外發動戰爭轉移矛盾一樣,中共一定會做D類似既野。

1. 大家唔好公開笑中國人抵死,就如同我地都唔鍾意俾中國人笑抵死一樣,矛頭對準中共先。
2. 顧掂香港手足先。 呢個武漢肺炎潛伏期超長長過12日、表面病徵唔明顯唔一定會發燒、傳播途徑到而家都未confirm但係傳染性又高、而家睇埋D po又話死亡率去到29%,沙士都係9%。

總之有命留低先可以光復香港,大家民間自助抗疫先

3. 全力國際文宣支持台灣民主投票罷免高雄韓國瑜,同中共港共D官死都唔負責比,咁先可以輸出民主輸出革命入中國

光復香港 時代革命
pish
武漢po唔使咁多
集中討論
瞓咗幾耐,幾時產生中國人同中共唔同嘅幻覺?
班冚家剷出事第一時間仲係要湧嚟香港,湧唔到都話落到嚟要噴啲飛沫落香港人度
所以樓主咪叫人搞掂香港先囉
大家唔好公開笑中國人抵死,就如同我地都唔鍾意俾中國人笑抵死一樣,矛頭對準中共先。
搞掂香港還搞掂香港,關唔好笑啲支那狗咩事?
唔通一個普通人唔笑佢哋,就會除咗做好普通個人衛生之外,學識埋點醫病?
用武漢包住來推
睇支那人乜野質素

上既都咁賤畜下既更加唔洗講
Push
辛亥革命就係武漢武昌
湖北人不知幾勇武

你覺得今次封左成個湖北省之後
湖北省D人仲咁愛黨愛國咩

你俾個方向班人去做啦至少
日日都話要輸出革命上去
五毛,維穩

你對準政權人地做護旗手
你屌淋鄭警隊打你
你打差佬藍絲打你

你叫自己人唔好仇視藍絲
唔好仇視差佬
唔好仇視護旗手?

使唔使同元朗圍村仔燒黃紙做兄弟飲茶叫雞添?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞