屌你老母,呢四隻走狗竟然用膠鐵運香港d N95去支那,我屌你啦

248 回覆
376 Like 533 Dislike

昨日西九高鐵站仍有大批旅客北上,有港人家庭攜同數箱N95口罩準備送贈內地親友。(鍾林枝攝)

呢四隻走狗,鬼唔望中去支那中WARS有去無回呀屌你

https://news.mingpao.com/pns/%e8%a6%81%e8%81%9e/article/20200124/s00001/1579804219425/%e8%a5%bf%e4%b9%9d%e7%ab%99%e4%ba%ba%e4%ba%ba%e6%88%b4%e5%8f%a3%e7%bd%a9-%e6%b8%af%e4%ba%ba%e5%9b%9e%e9%84%89%e6%95%b8%e7%ae%b1n95%e7%95%b6%e6%89%8b%e4%bf%a1

昨午逾百人於離港大堂等候出境。9歲的黃小朋友和哥哥、姐姐等一家六口昨乘高鐵回廣東雲浮度歲10天,他們帶逾600個N95口罩一同回鄉。黃小朋友的姐姐表示是為內地親友準備,因內地口罩缺貨,就算有售也很貴。黃小朋友稱昨有少許流鼻水,但因「想去玩」而決定回鄉,事前亦沒求診,「食住爸爸啲藥先」。
屌你老母
白色N95好似唔防菌?
屌你老母
rip個細路,本身病都抵抗力弱仲要去搏
下次首抽揀屋企人係黃既
一大箱起碼有100隻N95,呢3箱起碼有300個
Less protection against fluids
送贈?咪撚玩啦
佢老味上去搵人仔咋
希望佢全家一去不返,死係鄉下咪幾好
呢個時間仲走上去支國嘅人到底係乜嘢心態?農曆新年一定要返上去?返少一次會死?
吵價值一萬蚊以上

呢啲公共衛生必要物資竟然夠膽同我運走 佢哋為咗錢咩都做得出
祝有去無回
扮咩,明顯係拎去炒dllm
港奸confirmed
上面寫逾600個
希望呢4隻叛徒走狗冚家剷 ,客死異鄉,條屍永久葬係支那
個箱咁撚張揚 正版3M 高級罩

應該係膠鐵已經比人偷左

再唔係一落地比人搶左
祝仆街死
快d 死全家
3M好似唔防飛沬
香港幾多人唔夠罩用,仆街藥房2xx一盒仲要無貨,呢4隻閪賤狗居然將我地啲資源送比敵人?我dklm
腥XG人,香港只係一個搵錢地方
呢D一定要死全家
希望真係可以新年流流含家產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞