[第一頁有懶人包]網購外科口罩集中討論4

1001 回覆
273 Like 4 Dislike
日本樂天medicom 除左vital 個款 大部分都係有ASTM LEVEL 1

請問呢款o唔ok?
呢隻得?岩岩我都睇緊
buy n ship囉
我就係諗緊呢個問題
加上EMS真係好貴 淨係運費都夠我買兩盒
究竟果隻3q premium口罩防唔防到BFE PFE VFE
好彩訂左口罩後仲上連登
我就係蠢左係dokodemo訂左只有一層既超立體口罩
啱啱即刻取消訂單了

見到有微粒子ろ過効率(PFE)、細菌ろ過効率(BFE)、ウィルスろ過効率(VFE)を99% 係唔係即係OK
有冇人買過?
Medicom 2015 有無用
Ok
有冇人聽過mediflex?
我頭先都中咗呢個伏
所以整合下
同問,買咗
流流哋
上次我去韓國旅行用EMS送哂啲手信 禮物返香港
我記得係離開韓國前5日寄
結果我返到香港仲要等多幾日先收到
GMP 廠+ CNS14774 無問題, 之前岩岩爆買左一箱, 之後就限購, 依家台灣好似禁出口口罩一個月 ...

依款o5ok? 我今朝買左幾盒
+1

想問巴打推介既Gmarket 3Q Premium Plus
藍盒白色 同 灰盒黑色 有咩分別???
https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/product/B0196734EG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

有興趣夾集運可留tg, Halyard Health 47080 Procedure Mask, Pleat Style with Earloops, Tissue Blue (10 Boxes of 50, 500 Total)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞