張建宗:明天起高鐵乘客須填寫健康申報表

312 回覆
61 Like 477 Dislike
又唔多人啦依家?
封撚曬啲呀屌你
9作都得喇屌你老母
好撚及時呀屌你老母
而家係要封站,表都可以尻填架啦
張建宗趁地淋
幾時封關屌你老母
填張hi表有撚用咩,一撚樣d人傳入來
屌佢老味

兩日變臉

唔係好撚迫架咩?你老母張建宗 千古罪人
要老闆話ok先ok
封站都唔敢,死L左佢La張建宗
diu,一開始又唔做?但冇能用啦,入曬香港了
屌根本所有關口都要
本身就算無肺炎,d人都會去深圳北轉車,深圳北轉車平過直接坐到香港
填完如果真係有,掂咗張嘢條友
人哋封你就派紙仔
痴撚線
咁嘅官員,除咗自己身家多之外,不值一顧
又唔會令疫情嚴重啦話
又話堆晒 D 人係到好危險?填咩紙仔?
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
呢個政府做野永遠都咁撚遲 撤回修例又係咁
成型高官都唔識timing點解
填張ON9有柒用
明明自己有病 都可以寫自己無病
你可以點做 拉佢去坐監定點
封撚左個站未得囉 寫埋D垃圾表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞