全新嘅實景體驗遊戲《Biohazard XI Wuhan City》終於推出啦!

13 回覆
26 Like 0 Dislike

由Chincom推出全新嘅實景體驗遊戲《Biohazard XI Wuhan City》終於推出啦!
玩家會係遊戲中扮演成第一日上任既警察習昂或者尋找兄長既嘉莉,
於因冠状病毒而封鎖舞汗市入面,開槍打死曬所有唔聽話,公開疫情嘅感染者!

呢款遊戲唔需要購買任何主機都可以玩,
只要你有一顆心「爱国心」,去西九龍有一間叫做「羔鐵」既Game鋪,
問果到D職員點去遊戲場景「舞汗」,就會有專人教路帶你點去!

值得一提隻Game今日10點果陣就完左封測,聽聞已經有幾十萬數個玩家已經離開左舞汗,
因為簽左保密協議既關係,建議各位不論是否玩家都應該常帶口罩,以免禍從口出!
division好似都出咗武漢DLC
tui
追加任務: 今日下午2點有86個舞汗狗搭飛機過咗黎香港, 你必須搵齊哂並即刻將佢地擊殺
個名錯呀
係叫 PRESIDENT EVIL XI

搵人改改佢啦
個名
依個屈機
clarie變左carrie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞