求評,Epson XP2101 vs Canon MG3670

16 回覆
0 Like 0 Dislike

求評,邊隻好啲?學生哥唔識揀,而家用緊MG3170,因為人手食紙咗幾年所以想換
唔該晒各位ching
唔好買inkjet

買laser
介唔介意講吓咩model?同有冇咩問題?因為我而家個部都用到,只不過係食唔到紙,如果有太大問題就唔使啦🙇🏻‍♂️唔該哂ching
其實laser有咩特別好處,好似話貴d,但係耐用d?係咪都有得scan?有咩model介紹?唔該晒ching
1. canon MG5770
2. brother DCP-J562DW

2部都好耐冇用,d墨應該冇哂,bt之前一直用都ok
啱啱睇過吓,不過兩部唔係太啱我,唔該晒ching希望你盡快搵到有心人收留佢哋啦
1.無咁易壞,因為你唔係成日用噴墨會塞同部機本身都多小問題,read唔準容量之類
2.耗材平(相對),特別係黑白,又多副廠

買部入門xerox啦
用epson嘅連續供墨系列啦

好用
咩係連續供墨系列?見識少
Sor 㩒錯左
brother個部好唔好用睇中左不過冇貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞