【重出江湖】猛禽部隊Birds of Prey角色簡介

80 回覆
29 Like 3 Dislike
笑啦笑啦
記得果陣 睇完post先再去睇

不過好鐘意樓主啲介紹

自己冇睇美漫 啲角色有時都係上維基睇

有冇黑寡婦果啲角色介紹
到時上個陣可能有
G持樓豬
難得aqua joker成功洗底
dc又黎柒過
睇定啲
ollie食埋 d女比佢食哂啦
ching放心
今次應該無咁快死
lm 等影評/劇透
一出場死撚晒
當年笑話hahha
多謝你
Arrowverse 果邊BC 唔係GA 老婆咩
NTR
個時我都有好認真咁睇晒樓主啲介紹
Earth1既一早死撚左
而家呢個係earth2黎既,不過同GA冇乜啦更
笑下算唔洗咁認真
Cassandra Cain

呢個電影設定應該同漫畫好大分別所以睇下算
簡介:
Cassandra既父母係DC漫畫入面既兩個好出名既刺客,David Cainb同Lady Shiva。佢自細被爸爸Davi訓練,與世隔絕,David冇教過佢講野,因為要將Cassandra訓練成能夠解讀動作肢體語言既刺客。既然雙親都係職業刺客,Cassandra自然都有咁上下才能,係爸爸訓練下,戰鬥已經變成佢既母語...亦因為咁,佢自己講野都只識發出一啲擬聲詞。

8歲時,David將佢帶去澳門實施第一次刺殺任務,而Cass遵從爸爸既教導同指示殺死左目標。但係Cass第一次發現,原來人被殺死時係會非常驚恐同痛苦,佢一時受到震撼而逃離左老豆。

之後個十年佢輾轉間去到葛咸城(Gotham)流浪,之後遇到前任蝙蝠少女(Batgirl) Babara Gordon,Babara決定照顧同教導佢做人既常識。因為留意到Cass明顯有受過專業訓練同異於常人既性格,所以蝙蝠俠同其他蝙蝠家英雄一直都睇實佢,佢後來漸漸被大家接受,並接任成其中一代既蝙蝠少女。

裝備:佢可以使用任何蝙蝠俠提供既武器

能力
格鬥精英
讀取及預測敵人動作
可以睇到敵人身上既弱點

電影角色演員

我自己好唔中意
欣宜黎既屌你
幼年期
欣宜都係肉
olicitylaurel本身係同ollie一齊 但觀眾鍾意felicity點知olicity之後feli就變左煩膠
今季冇佢之後高質唔少
希望佢電影入面會死啦
我希望佢唔好咁多戲份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞