有無人想買miles 可代出機票

112 回覆
0 Like 13 Dislike
其實自己少去旅行
不過之前份工返兩個月就已經儲到呢到
所以就諗住賣咗去
因為唔諗住再儲
連ac賣 會多人收d
有無90k
屌你老尾之前幫大陸親戚係周生生碌咗440萬卡數 好撚開心啲miles
$0.1 都幾貴
連埋稅同自己買差唔多
咁即係$1000=10000里,你睇吓10000里可以換到咩?$1000買去星加坡/台灣都唔使,如果冇平飛,咁你用Miles一樣都換唔倒啦!
攞回贈好過啦
你既信用卡可以碌到440萬 你都幾犀利
$1000未包燃油稅喎
去台灣都要$1000+$650
$1650去台灣
咁咪係囉,做咩要用錢買miles
就算向CX買都係$1772包稅,仲送660 asia miles!
如果坐其他航空仲再平,做promotion 又有機會再平!
因為一般都係會坐business class

我賣一張 台灣 business 比d fd
可以2千幾蚊來回
咁咪有吸引力
澳洲?
佢地自擺錢落我到 我再去過定個金額去張卡到
打上card center同佢講
佢即批 碌完ungrade咗咩7800蚊年費 豁免我3年年費
可以入centurion 個lounge果張
碌440萬會有幾多miles
食埋佢啲優惠接近91萬
要cash rebate好似爽d,,渣打1.5%回到6萬6
如果回贈老母叫我比返家人 miles自己袋
無人叫你用里數換台灣咁撚戇鳩架
去歐洲13萬里坐J class啦
原價$38000左右
而家買佢既都係$13000 加稅
屌你老味咪撚走出黎柒喇
38000 ? 肺炎之後大特價8000有找都似

平時deep discount 轉機盤都有萬多dd.

38000 計即係打飛機覺得好抵者。
You sure? 你講off-peak時間咁係好平既
咁條友用台灣$1770計又點
我試下搵張 西歐來回 平過13000hkd 睇下
搵到既話 我信你
我都有40幾萬 有冇人想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞