覺唔覺睇唔明子華神賣樓都要拍既乜代宗師入面既政治隱喻可以唔洗再出黎抗爭??

12 回覆
3 Like 16 Dislike
條trailer入面既政治隱喻已經係明喻咁制 首主題曲又係咁叫人be water 子華神呢套戲仲要賣埋層樓黎拍 好老實 係香港人既就知子華神咩立場 如果咁都睇唔明或者話佢係一套無聊笑片 咁我可以同你講你唔洗再出黎抗爭了 因為你對唔住呢半年幾同你一齊抗爭既手足..
唔撚想睇喎
呢半年黃子華係同我地一齊抗爭?
邊個對唔住邊個
你都唔洗出黎抗爭了
返去睇戲啦
咁我可以同你講你唔洗再出黎抗爭了 因為你對唔住呢半年幾抗爭過既手足

將來唔知 但現在同過去呢大半年 黃子華都唔係手足
希望私了所有睇唔明子華神賣樓都要拍既乜代宗師入面既政治隱喻既人🙏🏼
喻閪咩喻
正確思路👍🏻
已入場支持
好老實 有睇開達哥都知佢咩立場
唔明你地盲反d what
唔同你衝前線、唔大大聲講立場就唔係手足?革命有唔同崗位,有明線有暗線有謀略,你估淨係靠你啲衝動唔用腦,做乜q都揚晒就可以革命成功呀?頭腦咁簡單咪學人搞革命,同當年啲紅衛兵一鳩樣,最容易就係俾人洗腦帶風向,人地黃子華反緊共嗰陣,你連條精蟲都仲未係呀。你唔睇晒佢啲棟篤笑,你都無資格批評佢係定唔係手足呀!佢去深圳拍戲就係藍?你有無做到生活衣食住行全部同支那無關呀?咁你係唔係偽黃呀?係咪要大家同你割席呀?你啲無邏輯嘅白痴仔真係唔鬧唔得嘅。
戇鳩幻想打飛機 齊曬
你啲無邏輯嘅白痴仔真係唔鬧唔得嘅。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞