你咁做,我地係唔會取消架!![求上熱門]

20 回覆
12 Like 0 Dislike
是咁的,我地喺旺角搞左個年宵,詳見以下帖:

[突發]MK仔女自己年宵,自己搞!!
https://lih.kg/1801745

雖然,由搞活動至今,日程又冇擺我地、又冇咩人知,不過我地本著一個大家開心過新年嘅心態去努力籌備,點知⋯喺活動嘅前夕終於出問題⋯⋯

出讓舖位畀我地搞一日年宵嘅黃店,昨日起陸續有一堆自稱旺角警署嘅人上各店搵負責人,冇講咩事!今日又有食環上去鋪頭,表明活動已揚左畀政府,當日一定會嚟「巡」視!

雖然我地有d擔心,不過⋯

喺呢到,我地呢個活動宣佈如常進行!

我地搞年宵大家開心,冇對人唔著! 比我地做一日happy伯都唔得咩!?
依家好希望各位可以幫幫手!當日做下排隊師,等下𨋢上嚟參與下。大家記著自備環保袋同口罩。

我地好需要人流,好需要人流,好需要人流

入面嘅遊戲同禮物,我地都諗左好耐,籌備左好耐!好希望大家喺咁難過嘅時間,年宵𠴱日會開心dd,放鬆一日就好了!

Mk 除左有MK仔女,仲有女僕一齊迎新年。
想知年宵點玩,請睇下列link:

https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/20200120/PHRY6NTAVJMTVAKZCHM6XPGJSE/

[堅離地年宵市集]Fever Fes. -離地年宵-

1月24日 年三十 星期五 14:00-01:00
遊走旺角一帶4個場館合共50個攤位
投入RPG風格的設定
享受擺攤/尋寶的樂趣!!

提供場地單位:
A.T FIELD CAFE
Maid Planet メイドプラネット
The Bare Bones-異世界メイドギルド
YM Studio

📍更多詳情請密切留意我們的專頁啊📖
https://www.facebook.com/feverfes/
Ig :fever.fes
Tg:@NoAcc
有冇同其他年宵撞
你需要人流 人地上埋日程表果d都需要
協調好重要
當然政府年宵都唔係得一個地方啦
但係我睇你3個地方都係女僕cafe好似難搞d喎
有邊個event 係客易搞?
租公開場地有公場地嘅難處,我地連女僕cafe都用埋係因為冇資源冇channel合作,自己細團體做。

難搞唔緊要,最緊要你地嚟
正!!!
唔同channel合作好難宣傳
毒呀嘛,自己儘力做,問心無愧
只係求大家好需要人流幫手,我地規模咁細都比政府搞,係咪政府咁客納唔到私營活動?
Push
Pushshshshshsh
推推推推推
幫推
無咩宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞