中環疑似便衣爆頭事件,發現一名白警

149 回覆
70 Like 42 Dislike
呢個真
係,扮緊阻膠
Agger 都知自己唔會捉到人,如果呢一刻拉人嘅話,反而會淪落到好似啱先果班人嘅下場
環頭A(幪面)揼鳩 環頭B
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

佢救自己友咋
事實証明講唔好打既都係鬼
忍左好耐
無時扮哂大支野
打多幾拳先走
人嚟
molamola
唔同堂口
喂屌你老味自己人
Pull
報復個白衫食晒D女
白癡
TVB野都好信。
分唔到真心定假膠
dont push
好明顯係便衣狗打便衣狗 苦肉計令集會腰斬
唔覺係白警
只係想手足唔好再打,所以叫佢地走
手足黎
大家有冇諗過其實所有嘢都係警察自己扮出嚟?
睇吓,竟然係警察叫防暴到,基本上其實呢個係一個局!
警察可以繼續返OT
721個晚實有堆狗唔鋸上層點解唔拉人

而家見到高層落黎仲唔趁機打多幾拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞