黃色年宵:今日觀塘、22號 長沙灣、 23號 葵芳、24號 天后,仲接受檔主申請擺檔

29 回覆
29 Like 0 Dislike

香港市民貼紙小姐

各位,其實我知我好撚on9,屎忽痕咁急去搞""和你宵""。

但我睇完咁多個 ""和你宵"" ,睇完d細節後,
我真係想要一個""真。黃底""嘅和你宵。
唔想將一個明明唔好透明嘅事,表榜好有意義,但最後最後落到細路手上嘅唔多。

我唔會收場租,唔會分利潤。唔收入場費。
我都唔知會唔搵得返場租架,但無人血。好似又幾有意義。

有趣嘅pm我,
唯一要求真黃底,我就算幾忙都好,我都想睇你facebook。無表過態既,免了。

地方不大,只係每人每日有個位就算,熱鬧下開心下就算,希望貨主唔好嫌棄,亦希望到場嘅唔好介意。

=========================
暫時年宵時間地點-同暫時有d咩
仲接受緊大家報名。

21 /1 Uc party home (觀塘) 12-12
觀塘巧明街年運工業大廈 13D
年宵時間地點。
1)貼紙小姐
2)荃扣里
3)PILEATHER
4)手繩
5)晚黑會有細路曲奇
6)即場寫揮春(730開始)
7)me la tea

22/1 monster club ( 長沙灣) 12-9pm
香港長沙灣道 883號億利工業中心 1樓 13B
1)蠶豆坊(潤唇膏嗰d野,捐貨代捐款
2)Yma 手成(擺檔)
3) sherry 動物手作人
4)水晶(http://cupidoshop.hk)
5)塔羅(KELLY)
6)貼紙小姐
7)荃扣里
8)PILEATHER
9)手繩
10)Deefrd (印章姐姐)
11)Zoie handmade workshop(7點後到

23 /1 comforland (葵芳) 5pm-11PM
葵芳金龍工業中心第二座19C
1)sui tsui (手作,捐貨俾我地)
2) 棋福黨(拼豆,)
3) 墨皮(YB MAK, 1130早走)
4)水晶(http://cupidoshop.hk)
5)貼紙小姐
6)荃扣里
7)PILEATHER
8)手繩

24/1 Pair of heart ( 天后) 1PM -2am
1)刺繡人
2) KELLY (塔羅).
3)茶菌媽媽
4)貼紙小姐
5)荃扣里
6)PILEATHER
7)手繩
8)2)be.your.handmade(護膚,扣除成本會捐)
9)拼豆(即製名牌)
=================
我知我on9,任性又衝動,
但係無人血饅頭嘅年宵 應該係開心事
share叫多D人黎 開心下🥰

各位檔主,寄賣貨主,其實件事搞得咁急,我份人又真係好撚亂。
檔口無劃位,大家自己乖乖地圍喂威搵個位玩好無。介意就唔好黎啦。
我份人比較懶,比較亂。唔想煩。
Push
push push
觀塘唔係23~24咩?
push
new one
應該另一個
哩一個得一日
幫推
推啊
Push !
想問銅鑼灣和你宵貨種類/檔口數量多唔多。想大大力懲罰吓
應該多,見fb嗰走火通道圖有6x檔
但都多人排

Btw好心租鋪咪撚見多人排
就將入場費加到廿蚊啦
幫推
我反而唔太介意排隊,同時俾入場費,最怕入到去檔口少,冇嘢啱買/或者買唔落手。
已罰過黃埔場,可能因為場地太細,所以太少檔口,未能夠盡情大大力罰。
希望銅鑼灣/觀塘/紅磡恒藝/長沙灣及其他場爭氣吖
依個要推啦 一定去!!!!
時代夾面,沾面

多謝樓主咁有心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞