北海道變北海道省 中國人激怒日本人:依條河到依條橋 全部都係我嘅!

304 回覆
528 Like 5 Dislike
歐洲佬根本未食夠支那條水,醒覺既人有限
北美除左美國開波,其他仲係覺得無問題,認為支那係有品既,係一盤生意.
中國人:中國以外全部我既!
傻豬 巧立名目嘅嘢
賣國咁賣,日豬係咪墮落到咁
日本後生仔日日喺度抖音
美國開波都只係侵開波咋
你估一般美國人真係想開支那波咩
成班生於民主自由國家既豬走黎問香港人點解要反抗唔一齊搵支那錢
仲話自己唔鍾意政治最多都係投下票
問返佢點解當年華盛頓唔順從大英帝國要反抗即刻收皮就知班白皮豬係幾撚垃圾
世上無樂土
仲有珍珠奶茶
喜茶去日本開既話肯撚定仲長龍過香港
每個國家既人面對既問題都唔一樣

年青選民唔投票根本唔係得日本係咁, 台灣本身都係, 因為香港單野D 人先醒覺

外國人唔會咁得閒去理你支那有幾仆街, 唔通有錢唔搵咩

正如一樣有好多地方覺得地香港人揮美國旗, 想SIR THIS WAY 好奇怪啦

老老豆豆唔係送中單野, 香港班年青人好多都係上大陸飲喜茶食海底撈啦, 大J之前一樣成日教人上支那按摩

下下都話人係豬係豬, 不如諗下點令到人地支持我地呢班, 反支那好過啦
講講下得返香港人200萬人唔垃圾

全世界都係豬
人地主權國家 人民又重視環境 違規發展村民即刻勇武過香港人呀 兒登仔唔知頭唔知路喺度笑人
嬲又點,日本人都係得個嬲字
其實搞到咁佢地都有責任
當年日本仔夠買起美國 之後咪又嘔返晒出嚟 美國又行緊共產
以為1.2億人全部一樣
所以我真心多謝777架
唔係佢根本冇可能令到消滅左既港獨意識再次抬頭

其他國家既人不理政治既人就係大多數
上twitter都唔會接觸到
要呢班人醒就係要佢地一齊仆街先會醒
就好似今次香港咁要燒到全世界先會醒
窮山惡水無發展 有傻佬買 多謝都嚟唔切
交稅交撚死佢地
日本當年都係咁對美國
點會唔識玩
比佢買撚左又好似真係吹佢唔漲咁

水源地附近俾中國人買曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞