請公民黨支持者停用「五大訴求」,你哋不配

258 回覆
428 Like 143 Dislike
樓主係熱狗,想搞分化

垃圾泛民
不分化!
公民黨呢班撚樣仲話最多律師既黨,法治比人抽插到體無完膚都仲可以話有險可守, 司法覆核/ 義士畀人告佢地有做過幾多野? 當大律師公會都出埋嚟話政府癡線,佢哋有冇出過聲?

唔好分化
不過我認同要放曬所有示威者,因為好多已經受左酷刑對待,比正常司法程序下既後果更重。
你唔死浪費地球資源添啦
成日講政治現實

現實得兩種

1 攬埋傷人果班唔告大家團聚咩咩相見

2交完人班後生比律政屈暴動,公民黨法律女神教你去終審法院搵公義

https://lihkg.com/profile/19165
飯民出埋閒置三年假ACC鼓動人封鎖我滅我聲
Brinkmanship
全世界都識係得香港政棍唔識
咁你搞掂班大狀先
永遠就先諗自己先讓步

呢啲心底內都係奴才
No 每一個都咁重要 五大訴求 環環相扣 所以先缺一不可
AGGER 泛民班左膠撚樣真係唔撚死都冇用
咁撚多年都係咁撚ON9
大家一齊五大訴求,唔代表你要投票比佢
人地係講緊現實睇法,亦都係策略
學鄭立話齋

光復後唔係我地可憐/特赦 勇武

而係佢地根本無罪

佢地係全香港嘅英雄

應予以追勳 獎賞
大家真係要感激樓主
篤爆完就比飯民派人攪

做文宣已經煩
又要面對飯民的抹黑
所以要屌律棍黨先
全陣營係呢班人咬住勇武小隊唔放

和理非唔應該睇直播捉鬼
而係要做糾察屌死想割席的飯民老鬼
其實 憑什麼我們的要低聲下氣乞求極權政府答允訴求
你邊撚個呀 問你
哩度D泛民打手太多喇
佢地屌人就得 你一屌佢地 成班左膠衝曬入黎話你分化
如果真係跟樓主咁做,可能得幾萬人叫五大訴求,缺一不可
分化撚
區選真係咁重要咩 好撚心唔好俾班左膠泛民影響啦
https://lih.kg/1722472
五大訴求從來得一個version ,所有抗爭者都知,中共都知
你班政客知道唔嗌五大訴求就會失去政治能量,所以焗住講,,但係行為上唔支持釋部分勇武,只考慮特赦和理非,偷換概念,割蓆勇武,恬不知恥!
任何有政治道德嘅人,都有資格出聲屌柒公民袋,主要係梁家傑同余若薇,其他公民黨成員唔出聲一律當係兩個食屎大狀嘅應聲蟲,包括dead body, 郭家麒、飛機師
我唔投公民袋好耐.. 但都唔會分化唔會割蓆..

呢排一日就有人提住 deadbody... For what?

司馬昭之心!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞