[黃色電影圈] 《幻愛》《叔·叔》《金都》獲香港電影評論學會大獎

127 回覆
36 Like 0 Dislike
想睇金都
冇撚有錯
狗乜嘢血
啲劇情都唔知想點 好似為做而做
唔識欣賞周冬雨
Push
幾時正式上映?
麥曦茵咁黃都衰維穩?
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
黃導演拍著藍絲
on9 B 真係累人累物
講真,個導演有幾黃我唔知,但套戲內容、意思上都好有維穩意味
我自己都幾鍾意 (唔知係咪關同曖昧對象睇事啦)
雖然兩岸三地個感情線係牽強少少加好有融合feel 但我幾鍾意佢個手法同處理方式
再退後一萬步黎講 鍾鎮濤係套戲做得幾好 不過都係佢令套戲無咩人注意甚至杯葛
始終係合拍片
Push
自家嘢緊支持
照計都睇左一段時間,同曖昧對象有冇進展
個原作安妮寶貝啲小說全部都係咁
邏輯性唔高 故事感情主導大於劇情合理性
不過曾國祥真係拍得幾好
由短暫的婚姻開始見到蔡思韵,佢都算近年上位最快嘅女演員
因為返校先識佢
我冇睇短暫的婚姻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞