好有興趣買model 3

157 回覆
3 Like 23 Dislike
依家model都要補差唔多40,model y 應該貴15~20萬
睇完實車喇,對接位好過Model S好多喎,不過都係唔夠齊
操控都好左,唔知係佢進步左定因為車身細左
睇黎爸打平時好鍾意坐黨鐵張凳
無坐黨鐵好耐,已經唔記得係咩感覺
咪同你好有興趣既model 3一樣囉
屋企無得叉要諗諗
清有經驗?
將出的MODEL Y同價?
其實幾時出?
年尾出但香港要再等多至少一年
一啲啲地方啦
買車前行去呢屋企或公司附近嘅停車場睇睇
問下停車場的職員了解下
同保安講 會即刻鎖 有1500袋佢仲唔即刻做野
唔知個keep 18個月舊車換電車個plan 下年會唔會延長呢
呢個垃圾政府係估佢唔到ge

希望會啦
整蠱自己?
邊三度?
有無人知Tesla showroom初幾開?
隔兩日就要專登揸車入去又要俾泊車錢又要俾叉電錢仲要等佢叉個幾兩個鐘,真係方便?
個人黎講正常兩個星期先行到三百,所以我預兩個星期要專登差一次,應該唔太煩
葵青區出沒

熊貓酒店同青衣城基本長期爆晒,仲有d車係隔離排隊,要坐係部車入面等,買飯盒係入面食住排。。

最仆街係當你剩番十幾二十公里果時,你根本無得出番去第二個場搵位。

唔係supercharge就慢到仆街,唔叉好過叉。

屋企唔係住house或者公司/本身停車場真係要諗下。
街外快差其實同supercharge爭幾遠?
1相 32A 大約 30km /h
3相 32A 快d 大約 3倍
睇你車有無dual charger

而supercharge 一個鐘可以叉8成以上
好多人真係當叉電位係停車位,擺低係度就成日,唔會再返轉頭郁車
次次行過叉電位都爆,位本身都唔算多,屋企冇得叉焗住要靠街外位,落唔到決心買電車
本身都睇中左model 3,想出年夠期就一換一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞