Bob叔都撐《乜代宗師》黃色經濟圈呀!!!

196 回覆
173 Like 79 Dislike
你老母條底褲最黃
黃子華最黃咪個姓 死傻閪
日日黃店排哂長龍囉,仲實驗d乜?
實驗成功又點失敗又點
唔想鼓勵更多世界仔出黎
反正都場場滿
你咪唔好睇
有冇人答到我唔表態黃邊撚到呀
曖昧中立撚都過到骨叫黃
以後所有人都唔撚洗表態啦即係
你日日排長龍又冇數睇
點話比人知你黃色經濟圈係掂
令更多人加入?
講夠到尾你咪如果如果?
比我出街見到間鋪唔知佢藍定黃
我都避開唔會入去食啦
家下引到咁大迴響佢都淨係拍條片
條片就話自己賣樓拍戲=黃色經濟圈? 咪撚玩啦
佢套戲有個個咩細細粒同楊詩敏(都係TVB藝人)
你又點睇阿?
依家都有唔少黃店執
證明d資源都未分配得平均

呢個時候仲唔會好醜咁踢人入會
我覺得盞反效果

有巴打講得啱

無出聲—->踢佢入會先
出左聲—->你返唔到轉頭架啦,sorry,自己搞掂
香港人唔洗上街啦

之前上過啦,表過態啦,心照架喇
你話點就點啦 記得唔好睇
bob講咗自己思考呀其實... 不過佢會睇咁解 其實仲有咩需要講
Bob叔撐唔撐有咩影響
區文傑唔撐又有咩影響
事實係黃子華係唔係黃/套戲係唔係黃係冇共識嘅一件事
嘈咗幾日都係冇共識嘅嘢好心就唔好挾黃色經濟圈之名講到一定要撐咁
唔支持嘅人都係唔支持黃色經濟圈?
講到乜代宗師係黃色經濟圈試金石,到時冇份支持嘅人都係冇盡到黃圈入面本份?
你覺得黃子華係黃可以睇,你想支持本地電影可以睇,你甚至可以單純想睇黃子華睇。點解要Guilt trip其他唔認同嘅人一齊睇?
笑左師兄又串到班子華撚收曬皮
大佬呀,你做實驗想知個結果都搵個好d實驗品啦
你話秋生 王喜嗰d開套野就話姐
屌你七個月無出過聲夾硬屈人地做黃,咪咁痴線啦大佬

你想話俾人知黃色經濟圈係點,咪課到杜汶澤王喜嗰d網台爆廠去proof囉
唔搵呢啲暗星佢有撚錢拍

全部咪你自己個人既想法囉 ON9
你家下只係將自己諗法就當一個論點拎出黎同人嗌
咁無人會嗌得嬴你架WO
咁人地廣告商落CCTVB廣告都比你班友上晒FB PAGE狙擊啦
人地唔落廣告有撚人買?
我份人好簡單,本土電影就係要撐!
只係一套普通港產片 吹撚到黃圈試金石
子華真係比班on9 fans累死
好煩 直接filtre走子華兩個字算
1. 冇影響
2. 冇咁講 鍾意咪撐 唔鍾意咪唔睇 不過我偏向撐咗先
公子唔撐 拉
其實睇有咩問題
我都唔明
道德標準唔好拉到咁高啦
今日得15萬人你有冇出嚟?
藍店都係本土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞