大家心入面會唔會有一個人你永遠都忘記唔到

131 回覆
107 Like 12 Dislike
只係想同你好似以前咁日日傾計做返朋友,係咪做錯一次就冇得返轉頭。。。真係好後悔。。。
係 我都覺得好奇怪其實佢真係從來冇做過啲咩而令我覺得佢吸引到我
咁你ex變態左啲
我果個反而因為我地本身有個習慣每晚會傾住電話訓
但我已果一兩個月 鋪頭多野做咗 攰 無聽到 所以果陣佢開始會唔開心 但唔講 我又太攰無理會到個問題 就變相變成咁 同埋可能有時我唔識表達佢知 令佢覺得我咩都唔同佢講 搞到佢唔開心積積埋埋
太就佢了 有問題時佢唔會係我角度上諗吓
祝你快啲搵到另一個
同你差唔多
我知時間到就會move on
依家就由得佢留係心入面先
希望對方可以搵到佢自己既幸福
算把啦
眾義士 手足 真香港人
我明啊..我對佢都有呢種感覺,識咗佢都幾年了,但都只係朋友
由佢講我知佢知嘅事同佢嘅事 令我覺得lingu女都好差好污糟
以為女人拎嚟寵同錫 一開始唔係咁過份 自問eq高 已經好撚忍佢 依家我女朋友就係知道我一直都咁好咁就佢咁錫佢 所以好就我好愛我
幸福巴打
有幾個
都係以前玩apps個陣識 以為佢地都只係過客
原來一早已經記住左
佢又唔係識嘅 但我都知佢好妒忌人多仔追多仔圍 個個都覺得自己靚 覺得自己襯靚仔 有型 大隻 有錢 又叻嘅男仔
點解你知 但我心中的月亮已經死了
你做咩同我個名咁似
we connect
試吓好似醫cancer咁,去嘗試同佢係生命並存,你一樣可以掛住佢諗起佢,唔需要逼自己
願聞其詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞