大家心入面會唔會有一個人你永遠都忘記唔到

131 回覆
107 Like 12 Dislike
忘記一個人最唔應該做嘅就係放大你地一齊相處過嘅美好 你要放低佢 首先你要知道佢本身份係點 你覺得佢好好?咁快move on到嘅女人要嚟做咩 ?佢咁易放低即係其實你都唔係好重要 一早認定係過客 係散拖
繼續屌醒我吧過客 啱既 或者一開始就唔應該鐘意佢
明明年紀差咁多 又點會守得住行落去
周梓樂
問佢點識又唔講 一早知係出去飲野識 但又要係度扮神秘 早知唔同ling u 女拍拖 好污糟
想要一個永遠忘記唔到既女仔
心入面有兩個人
一個係好大影響到我個人咁多年都咁自卑

第二個係以為永遠唔會放得低
但已經開始冇乜感覺
Time will tell us there’s no one is worth enough to remember forever
好多人想忘記想放低
其實一樣冇可能完全忘記一個人
不過時間會幫你
或者當你遇到一個更重要既人時,原本存在既野會慢慢變淡

因為好鍾意 好鍾意 一個唯一畀到安全感自己嘅人 一個唔岀聲都知大家諗咩嘅人 一個同自己好有默契嘅人
同佢表白過但佢只當我係朋友
我以為唔見 唔留意佢嘅嘢 以為只要揾到個會再令自己動心嘅人就可以放低佢 但原來一切都係我以為
只要一見到佢 其實好清楚知道仲好鍾意佢
加油啊 絲打或巴打
希望你同佢可以收成正果
比樓上巴打點醒咗 好似好好多
絲 承你貴言 你都加油呀巴打 你一定會幸福的
希望我都可以
當你知道佢根本無自己想像咁好 再見到有其他人比佢更好 慢慢就會無感覺
果條咁嘅死臭雞 一開始講到乜乜乜 我以為我傷咗一個好女仔 但原來 屌~ 諗翻轉頭都覺得自己on9 仲要依家佢條仔唔知邊度識 我都知ling u 無咁多 有型 大隻 man 成績好架啦 有都一定唔會要佢
點解朋友身份都比到安全感你 唔應該bor ching
有,打算終身不娶,守護佢一世,雖然唔知可唔可以堅持到最後
唔係話全部女人都係雞 但係分咗手半年都唔洗就可以move on 加同人一齊埋 都唔會係咩好女仔

我個ex脾氣臭 任性 幼稚 佔有慾強 傲慢 自大 於一身
係外國讀完書搵到份唔錯嘅工就話我買學位
我同同事傾搵工野比佢打 放飯無得同frd食飯 (因為唔係佢就係屋企人 )
同佢講我地嘅問題屌我係咪唔愛佢
日日要七點幾起身我話想一點前訓佢話我變咗 (要同佢傾電話)
講野唔小心激嬲佢 係佢屋企樓下罰企咗兩個鐘
試過因為太委屈 流埋馬尿佢都無理撚過我

唔撚講太多 發覺自己之前好撚on9 總之女人都on99 就係咁多!
唔好搞依d啦 哂時間 出面咁多棵樹 無謂為咗一棵小草咁樣
佢當我係朋友 但我對佢唔知算唔算係一見鍾情 因為之後同佢傾先發現我同佢第一次見面已經有種識得嘅感覺 但大家都好清楚之前冇見過對方 不過我唔係第一次見就鍾意佢
有安全感呢樣嘢我真係解釋唔到
即係係種感覺而唔係佢做嘅事 好奇怪
忘記唔到一個差啲一齊既人。失聯三個月,好想揾返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞