技能解鎖:獅鳥阻膠

221 回覆
1316 Like 38 Dislike
恭喜香港人
終於解鎖到獅鳥技能樹嘅下一級

如果藍屍搵呢單嘢大做文章,咁點算呀(好似叔一燒咁)?
錯誤答案:停止獅鳥,割蓆獅鳥,靜靜雞獅鳥
正確答案:將嗰個咁多口嘅藍屍獅鳥咗佢

如果有淺黃睇完唔舒服,咁點算呀?
錯誤答案:停止獅鳥,割蓆獅鳥,靜靜雞獅鳥
正確答案:增加獅鳥阻膠次數,大鑼大鼓褒揚獅鳥,令到獅鳥變成香港日常(好似佔路,路障,革命口號,唱國歌等等)

===================

記住:任何阻止香港人贏返屬於我哋嘅香港嘅行爲,就係叛國
而因爲香港嘅警隊或法庭,已經無能伸張屬於香港人嘅正義
所以獅鳥係我哋必須擁護,甚至推崇嘅技能

【攬炒新年】[行動PO] 對準政權! 喚醒港豬!
https://lih.kg/1830245
左膠非阻膠, 學人做阻膠, 拎條命嚟做, 做死你隻鬼。
原來阻膠係便衣狗
糾察 記者 均是高危阻膠 後果自負
左膠是睇水有冇防暴
和理勇開傘+阻撚曬所有黃藍記者live cam
阻膠=便衣狗
唔洗FC
一律私了
香港人嘅民族性就係對所有事物都容易習慣,壞方面就係容易麻木,好嗰方面就係適應力強
淺黃唔舒服?
不知睇得幾開心
O-O
❤️❤️
加油
左膠=便衣狗
Retweet

50秒有槍殺手無寸鐵既啊叔
https://twitter.com/XinqiSu/status/1218816278820835329

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞